Dvaja muži neoprávnene vstupujú do dvorov v centre Žiliny, ich obyvatelia varujú pred odcudzením majetku


Foto: Dvaja muži neoprávnene vstupujú do dvorov v centre Žiliny, ich obyvatelia varujú pred odcudzením majetku Foto: Facebook/Martina Melisova

V centre Žiliny sa pohybujú neznámi muži, ktorí neoprávnene vstupujú na súkromné pozemky. S cieľom upozorniť miestnych obyvateľov boli na sociálnej sieti zverejnené aj ich zábery. Bezpečnostná kamera zachytila dve osoby, ktoré mali v pondelok 26. decembra 2022, v čase približne o 11:00 hod. neoprávnene vojsť do dvora rodinného domu.

Na pozemku v blízkosti židovského cintorína si dotyční následne prezerali súkromný majetok. Na osoby upozornila obyvateľka Žiliny v príspevku na sociálnej sieti s tým, že dvaja neznámi muži sa pokúsili dostať aj do domu. „Stalo sa to u mojich rodičov, našťastie majú všetko zabezpečené mrežami tak sa dnu nedostali. Nevyšli ani von,“ dodala Žilinčanka. 

Oboch mužov pohybujúcich sa pri predmetnom rodinnom dome zachytila bezpečnostná kamera, pričom jednému z nich vidno aj priamo do tváre. Verejnosť tak má šancu mužov rýchlo spoznať a zakročiť v prípade, že ich uvidí aj na svojom pozemku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu