Od nového roka sa mení vstupné na žilinskú plaváreň aj zimný štadión, dôvodom je rast prevádzkových nákladov


Foto: Od nového roka sa mení vstupné na žilinskú plaváreň aj zimný štadión, dôvodom je rast prevádzkových nákladov Foto: Facebook/Plaváreň Žilina

Správa športových zariadení mesta Žilina od nového roka upravuje cenníky mestskej plavárne a zimného štadióna. Dôvodom je aktuálna situácia a s ňou súvisiace zvyšovanie nákladov na prevádzku týchto športovísk.

Plaváreň Žilina od nedele 1. januára mení ceny jednorazových vstupov do vnútorného bazéna. Dospelá osoba napríklad zaplatí za 75 minút 3 eurá a 45 centov počas pracovných dní a 3 eurá a 80 centov počas víkendov a sviatkov.

Zľavnené vstupné na rovnakú dobu stojí od pondelku do piatku 2 eurá a 75 centov, cez víkendy a sviatky 3 eurá. Ceny pre členov Abonent klubu zostávajú aj naďalej nezmenené. Ľudia starší ako 70 rokov sa navyše môžu registrovať do Senior Abonent klubu.

„Z technických príčin bude od 1.1.2023 dobíjanie kreditu a registrácia do Abonent klubu pozastavená až do vyriešenia implementácie zmeny sadzby DPH,“ uviedol Ivan Budai zo Správy športových zariadení mesta Žilina.


Ceny jednorazových vstupov upravuje aj Zimný štadión Žilina. Dospelé osoby zaplatia za vstup na ľadovú plochu 3 eurá, deti do 16 rokov, študenti a ťažko zdravotne postihnutí môžu korčuľovať za 1 euro a 50 centov. Zľava platí aj pre sprevádzajúcu osobu bez korčúľ.

Novinkou na zimnom štadióne je možnosť využitia karty Multisport. Prvé termíny verejného korčuľovania v novom roku sú utorok 3. januára, štvrtok 5. januára a nedeľa 8. januára.

Bližšie informácie o cenách a otváracích hodinách plavárne zistíte na tomto odkaze, cenník a harmonogram verejného korčuľovania nájdete tu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu