Žilinčan Boris, ktorý bol od včera nezvestný, kontaktoval svoju rodinu


Foto: Žilinčan Boris, ktorý bol od včera nezvestný, kontaktoval svoju rodinu Foto: Facebook/Pohotovostný pátrací tím - ZA kraj

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlásilo pátranie po mužovi v strednom veku, ktorý sa nevrátil domov. Pohotovostný pátrací tím uverejnil na sociálnej sieti príspevok, v ktorom prosí verejnosť o pomoc s nájdením nezvestnej osoby.

Pátranie bolo vyhlásené vo štvrtok 29. decembra, len dva dni pred koncom roka 2022. Žilinčan Boris Bednárovský má 41 rokov a podľa popisu polície meria približne 175 centimetrov a váži asi 85 kilogramov. Je strednej postavy, má oválnu tvár, modré oči a na krátko ostrihané blond vlasy.

Boris bol naposledy videný v tmavomodrej bunde a členkových topánkach. Z posledného známeho miesta odišiel s peňaženkou, v ktorej mal osobné doklady a bankomatovú kartu vedenú na svoje meno.

„Ak ste osobu videli alebo máte informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, kontaktujte políciu - 158 alebo Pohotovostný pátrací tím - 0940 555 959. Za pomoc a zdieľanie ďakujeme,“ uviedol Pohotovostný pátrací tím na sociálnej sieti.


Aktualizácia 16:30

Žilinčan dnes kontaktoval svoju rodinu, ďalšie pátranie už nie je potrebné. Boris je v poriadku a nezranený.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu