Lyže, wellness aj skvelé jedlo: Užite si začiatok januára vo Veľkých Karloviciach


Foto: Lyže, wellness aj skvelé jedlo: Užite si začiatok januára vo Veľkých Karloviciach

Začnite nový rok tým najlepším možným spôsobom: doprajte si po náročných rodinných návštevách a silvestrovskej zábave poriadnu dávku oddychu. Ideálne tam, kde sa dajú spojiť zimné radovánky s wellness a skvelým jedlom - a to navyše za výhodné medzisezónne ceny.

Presne takýto pôžitok nájdete vo Veľkých Karloviciach. Len 3 kilometre za českou hranicou na vás čaká oáza oddychu: vychýrený Rezort Valachy s dvoma wellness hotelmi, lyžiarskym areálom a populárnym relaxačným centrom Wellness Horal. Práve tu si naplno vychutnáte pokoj, krásnu krajinu a jedinečnú starostlivosť, ale aj zimné aktivity s deťmi.

Od 2. do 8. januára 2023 môžete v hoteloch Lanterna a Horal využiť zvýhodnený Trojkráľový pobyt, ktorý zahŕňa:

  • špičkové raňajky a večere (v Spa hoteli Lanterna navyše aj popoludňajší snack Aperitivo moment),
  • voľný vstup do Wellness Horal s termálnymi bazénmi a saunovým svetom s každodennými saunovými rituálmi,
  • v Spa hoteli Lanterna navyše aj voľný vstup do hotelového L-Spa,
  • bezplatné vypožičanie LEKI palíc na nordic walking.


Keď si budete chcieť pobyt vyšperkovať, môžete si priobjednať tunajšie skvelé exotické masáže alebo oddychové beauty ošetrenia, zájsť na degustačnú šesťchodovú večeru v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka alebo si zahrať bowling. 

Pri hoteli Horal je v prevádzke zjazdovka Horal, ktorá je svojou dĺžkou 350 metrov a miernym profilom skvelá pre deti a začiatočníkov. Tunajšia Lyžiarska škola Razulák ponúka nielen „tradičné“ lekcie lyžovania a snowboardingu, ale napr. aj skialpiningu, vrátane zapožičania vybavenia.


S deťmi iste oceníte aj obľúbené ranné detské saunovanie vo Wellness Horal s detským rituálom vždy o 10:00 hod.

A čo ešte môžete v prvom januárovom týždni zažiť?


Alebo môžete len tak oddychovať, chodiť na prechádzky, užívať si kúpanie, saunovanie a taktiež skvelé jedlo v hotelových reštauráciách. Horal je vychýrený skvelou tradičnou kyselicou, divinovými špecialitami a kvalitným pivom (je držiteľom prestížneho ocenenia Hviezda sládku). V Spa hoteli Lanterna zase budú potešení milovníci steakov, ktoré pripravujú zo vyzreté mäsa, a kvalitných drinkov, koňaku a vín z novej vinotéky - výber je tu naozaj pestrý.

Tak neváhajte a vyrazte na Trojkráľový pobyt do Beskýd. A taktiež sa pozrite, čo zaujímavé tu chystajú počas roka. Čo napríklad taký bežkársky kemp s majstrom sveta Martinom Koukalom alebo pobyt venovaný osobnému rozvoju s bývalým koučom Jaromíra Jágra - Mariánom Jelínkom?



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Rezort Valachy