Podozrivý muž sa opakovane vracia do vchodu na Hájiku, počúva za dverami a obzerá si priestory


Foto: Podozrivý muž sa opakovane vracia do vchodu na Hájiku, počúva za dverami a obzerá si priestory Foto: Facebook/Deni Sa

Obyvatelia bytového domu na žilinskom sídlisku Hájik sa obávajú neznámej osoby, ktorá sa pohybuje po jednom z vchodov. V rôznych časoch predošlého aj dnešného dňa ju zahliadlo niekoľko ľudí, ktorí vo vchode bývajú. Zachytili ju aj bezpečnostné kamery.

Na podozrivého muža mala susedov v stredu 14. decembra upozorniť jedna z obyvateliek vchodu, ktorá má v priezore na dverách nainštalovanú kameru. Tá ho zachytila v tesnej blízkosti dverí, pričom pôsobil, že sa snaží sluchom zistiť, či sa v byte niekto nachádza.

Muž sa do vchodu vrátil niekoľkokrát za deň. V stredu popoludní ho mala pristihnúť dcéra ďalšej z obyvateliek pred svojimi dverami. Podľa videozáznamu sa rovnaká osoba po vchodových priestoroch pohybovala aj v nočných hodinách okolo 4:45 hod.


„Ja som išla s ďalšou susedou ráno o 6:00 hod. do roboty, keď mi volala, že sa ho zľakla, lebo stojí pri jej byte. Spolu sme sa opýtali, čo tam robí. Povedal, že čaká na kamaráta, začal si vymýšľať mená, tak sme ho vyhodili z vchodu a medzitým iná suseda volala mestských policajtov,“ vysvetlila znepokojená obyvateľka vchodu.

Po kontaktovaní mestskej polície ženy zamkli vchodové dvere a odišli z bytového domu. Po príchode hliadky sa však muž na mieste nenachádzal. Polícia obyvateľom vchodu odporučila, aby ich opäť kontaktovali v prípade, ak sa znovu vráti. Podľa nahlasovateľky sa muž v predošlých dňoch pohyboval aj v iných vchodoch na Hájiku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu