Darujte na Vianoce žilinské darčeky: 12 tipov od lokálnych firiem


Foto: Darujte na Vianoce žilinské darčeky: 12 tipov od lokálnych firiem

Vianoce sa nezadržateľne blížia a mnohí stále premýšľajú, aký darček venujú svojim najbližším, priateľom, či známym. V predvianočnom zhone sa často stáva, že človek nedokáže nájsť darček, s ktorým by bol celkom stotožnený. Niektorí ľudia preto trávia dlhé hodiny prezeraním stoviek produktov v internetových obchodoch, kde sa snažia nájsť niečo, čo obdarovaného skutočne poteší.

Často však hľadajú to, čo majú doslova priamo pod nosom. V Žiline sa nachádza množstvo lokálnych značiek, predajní, výrobcov a rodinných firiem, ktoré ponúkajú rôzne druhy zaujímavých produktov a služieb. Tie môžu ľahko pomôcť vyriešiť otázku, čo darovať pod stromček. Spomedzi známych lokálnych firiem preto vyberáme niekoľko zaujímavých tipov, ktoré vás môžu osloviť.

Wellness Paradise - miesto pokoja a oddychu

Rodinné wellness centrum, nachádzajúce sa na okraji sídliska Vlčince, ponúka široké možnosti oddychu a relaxácie. Zažiť prečistenie mysle a uvoľnenie napätia v svaloch, napríklad uprostred pracovného týždňa, napomôže zlepšiť náladu či pracovný výkon. Záujem o tieto služby neustále rastie, dôkazom čoho je viac než 1500 spokojných zákazníkov za prvé 4 mesiace fungovania wellness centra.

V dnešnom unáhlenom svete dokáže poukaz na vstup do wellnessu vyčariť mnohým ľuďom úsmev na tvári, pretože si konečne doprajú vytúžený oddych. A ani za ním nemusia ďaleko cestovať. Wellness Paradise nájdete v novovybudovaných priestoroch Rezidencie Lesopark, kde ponúka množstvo regeneračných, relaxačných a uvoľňujúcich procedúr.  Zamerané je najmä na saunový svet a spa procedúry. 

Podrobné informácie o ponúkaných službách (permanentkách) a darčekových poukazoch získate osobne pri návšteve, na tel. čísle 0950 333 666 alebo na stránke www.wellness-paradise.sk. Odporúčame sledovať aj stránku na Facebooku, kde prebiehajú rôzne súťaže.


Muschio Perfumery - Exkluzívne parfumy od jedinej niche parfumérie v Žiline

V prvej luxusnej domácej predajni v Žiline môžete nájsť zaujímavé kolekcie niche vôní, ktoré vyjadrujú jedinečnosť a harmonické línie. MUSCHIO Perfumery tu predstavuje špeciality z Talianska, Francúzska alebo z Arabských Emirátov. Príďte si vyskúšať parfumové špeciality z celého sveta a výtvory exkluzívnych parfumérskych domov vytvorených pre výnimočných ľudí. Privoňať si môžete k tomu najlepšiemu od značiek ako Moresque, Laboratorio olfattivo, The house of oud a ďalších. Okrem unikátnych parfumov tu nájdete aj rodiny vôní.

Muschio znamená po taliansky pižmo a je jednou z najstarších zvieracích vôní. Tiež je stále najbežnejšou a najobľúbenejšou ingredienciou vo svete parfumov. Pižmová vôňa má priaznivé účinky na psychiku, prináša uvoľnenie, povzbudenie a dobrú náladu, preto si veľmi rýchlo našla uplatnenie v medicíne a aromaterapii. Považuje sa tiež za veľmi silné afrodiziakum.

Podrobné informácie ako aj možnosť zakúpenia exkluzívnych parfumov či darčekových poukazov získate na stránke www.muschio.sk.


Jazyková škola ZARAZ  - zabudnite na nekonečné bifľovanie

Nekonečné bifľovanie, hrozivo vyzerajúce gramatické cvičenia, či dlhánske, hadiace sa stĺpce slovíčok. Tak si mnohí pamätajú alebo predstavujú výučbu cudzieho jazyka. Spomínate si, že by ste sa niekedy v detstve učili naspamäť slovíčka zo slovenčiny? To sotva. Zdá sa, akoby vám do hlavy naskákali samé. Takto podobne vyučujú cudzie jazyky v žilinskej jazykovej škole ZARAZ.

Darček vhodný hlavne pre dospelých - pracujúcich aj vášnivých cestovateľov a to s garanciou, že nebude len tak odložený do skrine. Priatelia aj rodina vám budú aj po rokoch vďační, keď im na Vianoce venujete vedomosti. Jazyková škola ponúka skupinové (cca 5-6 osôb) aj individuálne kurzy. 

Všetko o metóde nájdete na stránke zaraz.sk/callanova-metoda alebo sa môžete informovať telefonicky na čísle 0918 429 686 prípadne emailom na adrese matejpapso@zaraz.sk. Jazyková škola ZARAZ sídli na ulici Framborská 21 v širšom centre Žiliny. 


Podlahy SOLIDWAY - darujte čistejší a zdravší domov, sebe aj okoliu

Posledné dva roky nás presvedčili, že kvalitný a zdravý domov je základom spokojného života. Vedia o tom aj v známej žilinskej predajni Podlahy SOLIDWAY. Nájdete tu prémiové drevené podlahy PARADOR, kvalitné laminátové aj kompozitné či korkové podlahy. Možno sa pýtate, komu darovať na Vianoce podlahu za niekoľko stoviek až tisícov eur? Sebe.

Investícia do kvalitného a zdravého domova je to, čo oceníte dnes, zajtra, o rok aj o dekádu. Kvalitné poradenstvo, pomoc pri výbere a s inštaláciou podláh či doplnkov si môžete dopriať počas celého roka. Profesionálne školení predajcovia vám radi pomôžu vybrať to najvhodnejšie pre vás. Jednoducho keď podlahy, tak od SOLIDWAY. Mimochodom, vedeli ste, že majú vyše 100 000 metrov štvorcových podláh skladom a dodajú ich po celom Slovensku do 24 hodín?

A teraz k tipu na darček pre blízkych, priateľov, známych alebo kolegov. Doprajte im rok bez bolestí. Presnejšie bolestí chrbta. Prémiový mop Bona s rozstrekovačom je praktický darček a pomôže zabudnúť na otravné kýble s vodou! Za 55,90 eur dostanete aj 4 litrovú náhradnú náplň zadarmo, pri 100 metroch štvorcových vydrží celý rok. Zastavte sa osobne na predajni v Žiline na Štrkovej 23 (úplne vzadu po Kamennej ulici).


Autoumyváreň MAX - päťhviezdičková ručná umyváreň s precíznymi službami 

Každý z nás pozná človeka, ktorý sa o svoje auto stará a chce mať z neho cukrík. Práve jeho môžete potešiť na Vianoce a venovať mu pod stromček darčekový kupón na leštenie svetiel alebo profesionálnu ochranu laku vozidla pred zhrdzavením na 6 až 12 mesiacov. Vozidlo zostane ochránené od nežiadúcich účinkov posypovej soli, slnka, mušiek a vtáčieho trusu.

Rovnako môžete potešiť aj blízkeho, ktorý kvôli nedostatku času čistí svoje vozidlo raz za uhorský rok a dopriať mu tepovanie interiéru alebo poriadnu wellness očistu v podobe detailingového umytia.

Vyčistenie exteriéru a interiéru ocení počas zimných mesiacov nejeden majiteľ auta, zvlášť ten, ktorý na svojho tátoša nedopustí. Stačí prísť osobne do obchodných centier ZOC MAX na Solinkách alebo AUPARK v centre Žiliny, kde sa autoumyváreň nachádza v priestoroch garáží. Po dohode a prípadnom poradení sa s personálom, vám bude vystavený darčekový kupón na mieru. Viac informácií nájdete na www.autoumyvarenmax.sk.


PDM autosúčiastky - univerzálne diely, doplnky a náradie pre autičkárov

Máte doma vášnivého autičkára alebo len bežného motoristu a majiteľa automobilu? Určite ho poteší, pokiaľ si pod stromčekom nájde užitočné náradie alebo doplnky využiteľné pri štandardnej údržbe. Nakupovať konkrétne náhradné diely či špecifické doplnky je rizikové, preto vás možno osloví niektorý z univerzálnych a originálnych produktov.

Lokálna žilinská značka PDM autosúčiastky ponúka motoristom rýchly, spoľahlivý a komfortný spôsob nakupovania náhradných dielov, univerzálnych doplnkov a náradia už viac ako 30 rokov. Vo svojom internetovom obchode pdmauto.sk si pri príležitosti Vianoc pripravili niekoľko tipov na darčeky, ktoré sa hodia pod stromček.

Nájdete medzi nimi napríklad nabíjačky autobatérií, sady na renováciu svetlometov a plastov či odstránenie škrabancov, autokozmetiku, náradie, prípravky na dezinfekciu klimatizácie a zimné sady s rozmrazovačmi, aditívami a sprejmi. Viac informácií a možnosti objednania získate na stránke www.pdmauto.sk/univerzalne-autodiely/tipy-na-vianocne-darceky.


Autoservis City Žilina - rýchle a spoľahlivé servisné služby

S prevádzkou automobilu priamo súvisia aj servisné úkony. Či už ide o povinné pravidelné prehliadky, sezónne prezúvanie alebo vyžiadané opravy spôsobené opotrebením, vo väčšine prípadov je potrebné navštíviť servis, v ktorom majú potrebné vybavenie. Každá zo služieb však niečo stojí a každé ušetrenie preto poteší nejedného majiteľa auta.

V širšom centre Žiliny funguje Autoservis City zameraný na opravy osobných, úžitkových aj nákladných vozidiel. Známu značku oživili noví majitelia, ktorí prinášajú kvalitné servisné služby, zákaznícky servis, poradenstvo aj výhody. Medzi ich štandardne poskytované služby patrí rozšírená diagnostika vozidiel, generálky motorov nákladných vozidiel, plnenie klimatizácií, služby pneuservisu, či absolvovanie technických a emisných kontrol.

Preto ak chcete obdarovať niekoho blízkeho, kto veľa jazdí autom a tieto služby môže potrebovať, Autoservis City vám dáva možnosť využitia darčekových poukážok s 20 % zľavou. Tá sa vzťahuje na servisné prehliadky, výmeny olejov a filtrov, plnenie klimatizácií, služby pneuservisu ale napríklad aj na riešenie poistných udalostí a STK. Viac informácií získate na stránkach www.autoserviscity.sk.


Sabai Dee - Pravá Thajská masáž v Žiline

V súčasnosti je väčšina ľudí v neustálom kolobehu, pričom trávia príliš veľa času v práci, sú v strese a zabúdajú na primeraný oddych. Mnohí majú sedavé či inak náročné zamestnanie, v ktorom trápia nielen svoju chrbticu. Treba však myslieť na to, že zdravie máme len jedno a treba si ho vážiť. Vhodným spôsobom, ako dopriať svojmu telu fyzickú ale aj psychickú úľavu, je napríklad pravá thajská masáž.

Thajská masáž je jednou z najstarších liečebných procedúr. Vychádza z koncepcie energetických dráh, nachádzajúcich sa v ľudskom tele. Sabai Dee patrí medzi salóny s najdlhšou históriou na Slovensku a zároveň je prvým a najväčším salónom v Žiline, ktorý poskytuje pravú thajskú masáž. Súčasťou Relax centra Sabai Dee je aj saunový svet s jacuzzi, ktorý je ideálnou voľbou nielen pred masážou.

Na prevádzke pôsobia profesionálne thajské terapeutky, ktorých cieľom je nielen poskytnúť uvoľňujúcu masáž, ale aj odstrániť problémy pohybového aparátu. Thajskou masážou dochádza k uvoľneniu stuhnutého svalstva a zmierneniu svalového napätia. Je účinnou pomocou pri bolestiach hlavy a krčnej chrbtice, pomáha pri nespavosti či účinne odbúrava stres. Priaznivo pôsobí aj na lymfatický a krvný obeh, podporuje detoxikáciu organizmu a imunitný systém.

Ak máte blízkeho, ktorému by takáto uvoľňujúca masáž pomohla, môžete ho obdarovať darčekovým poukazom. Určite ocení pocit uvoľnenia a nerušenú chvíľku pre seba. Viac informácií získate získate na stránke www.sabaidee.sk.


X-Body - HiTech tréning 21. storočia

Chcete mať nižšiu telesnú hmotnosť, krajšie a súmerné telo a dobre tvarované svaly? Trénujete s pomocou modernej technológie EMS, ktorá je až 18-násobne efektívnejšia a oproti starším typom elektrostimulácie. Elektrické impulzy zaistia, že v tele súčasne pracuje 90 % svalov.  Pri cvičení s XBody zapojíte svaly veľmi intenzívne (80 impulzov/sekunda) a preto stačí 1x alebo 2x týždenne 20 minút a vaše telo dostane potrebnú dávku tréningu, aby bolo pevné, aktívne a spaľovalo dostatok energie. Už po 20 minútach cvičenia sa budete cítiť ako po dvojhodinovom tréningu v posilňovni. Viac informácií a možnosť zakúpenia získate na instagram.com/xbodyrevolution.

Maderoterapia - vyrovnajte energiu a znížte stres

Maderoterapia alebo Wood Therapy je masážna technika so špeciálne navrhnutými drevenými prvkami (valčeky), ktoré majú rôzne veľkosti a tvary. Každý drevený prvok má špecifické použitie pre určitú oblasť tela. Maderoterapia vyrovnáva energiu a znižuje stres, ale použitie tejto terapie sa rozšírilo aj na estetické účely, pretože ju možno použiť na spevnenie a kontúrovanie tela, redukciu tuku a boji proti celulitíde.

Je to typ bezbolestivej anticelulitídnej terapie, vykonávanej pomocou špeciálne navrhnutých valčekov z dreva. Terapia okamžite stimuluje lymfatický systém rovnomernými a rytmickými ťahmi v jednom smere k lymfatickým uzlinám. Ide o 100% prírodnú, neinvazívnu metódu bez kontraindikácií. Správne používanie anatomicky navrhnutých drevených nástrojov s miernym tlakom zosilňuje odbúravanie tukovej a fibróznej celulitídy. Viac informácií a možnosť zakúpenia získate na www.xbodyrevolution.sk.


Escape Game Žilina - skutočné dobrodružstvo v únikovej hre

Hrali ste už niekedy únikovú hru? Escape rooms sú v súčasnosti veľmi populárne nielen vo svete, ale aj na Slovensku. Cieľom je dostať sa von z miestnosti, v ktorej ste zamknutý spolu so svojím tímom, a to riešením rôznych úloh, hlavolamov a rébusov. Ide o interaktívny druh zábavy, keď sa ocitnete na skutočnom mieste so skupinou vašich priateľov, kolegov z práce alebo s rodinou.

Tieto hry sú vhodné nielen pre dospelých, ale aj pre deti. Veľakrát sú to práve tí najmenší, ktorí si všimnú drobné detaily k rozlúsknutiu úloh. Či už patríte medzi skúsených hráčov alebo ste si dnes prečítali o únikových hrách prvý raz, určite by ste si mali tento typ zábavy vyskúšať.

Najlepší darček je zážitok, pretože ten si človek zapamätá. A skutočný zážitok je aj Escape Game Žilina, kde si môžete zahrať dve skvelé hry - Noc v múzeu alebo Kšeft v Double D. Pokiaľ si budete chcieť zakúpiť darčekový poukaz, stačí do poznámky zadať kód ZILINAK a získate všeobecný poukaz, ktorý bude možné využiť aj v novej pripravovanej hre. Viac informácií získate na stránke www.escapezilina.sk/darcekove-poukazy.


VRKOČE - profesionálny salón na zapletanie vlasov v Žiline

Čo tak darovať na Vianoce niečo nezvyčajné? Niečo, čo naozaj poteší každú ženu? Vrkoče dodávajú ženám sebavedomie z dlhých vlasov a pocit upravenosti až na niekoľko týždňov. Vrkoče milujú muži, ženy aj deti. 

Salón VRKOČE je jediný braiderský salón v Žiline, jeden z mála na Slovensku. Ponúka služby predlžovania vlasov zapletaním, výrobu príčeskov na mieru a školenia zamerané na techniky zapletania pre začiatočníkov aj pokročilých. 

Potešte svoju polovičku, či blízku osobu darčekovou poukážkou a venujte jej moderný účes vhodný na rôzne príležitosti, dovolenky alebo len tak pre pohodlie a radosť. Zakúpiť ich môžete priamo v salóne na adrese Horný val 16 v centre Žiliny alebo online na stránke www.vrkoce.sk.


Drevenice Terchová - jedinečný areál svojho druhu na Slovensku

Uvoľnite sa v saunovom svete, načerpajte silu v príjemnej relaxačnej zóne tepidária s výhľadom do prírody a užite si pocit kľudu a pohody. Návštevu wellness môžete zároveň spojiť s chutnou večerou na novej panoramatickej terase. V rezorte Drevenice Terchová nájdete skvelé sauny, vírivú vaňu, Kneippov chodník či ochladzovaciu kaďu.

Lákavá je aj vonkajšia vyhrievaná kaďa, kde skutočne zrelaxujete. Wellness je ladené v príjemných tónoch dreva a kameňa, už stačí len zavrieť oči a oddychovať.

Teraz máte možnosť zakúpiť darčekové poukazy na vstup do wellness za zvýhodnenú cenu. Stačí zavolať na telefónne číslo 0917 429 956, prípadne napísať správu na adresu recepcia@dreveniceterchova.sk. Viac informácií získate na adrese www.dreveniceterchova.sk.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok