Žilinská polícia odvoláva pátranie po 15-ročnej Deryl, ktorá sa z obchodného centra nevrátila domov


Foto: Žilinská polícia odvoláva pátranie po 15-ročnej Deryl, ktorá sa z obchodného centra nevrátila domov Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Aktualizácia 13. 12. 2022, 10:19 

Krajská policajná hovorkyňa potvrdila, že nezvestná osoba bola ešte v deň vyhlásenia pátrania nájdená príslušníkmi Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Pôvodný článok: 12. 12. 2022, 11:25

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po nezvestnej mladistvej osobe menom Deryl Sophia De Maio vo veku 15 rokov, s trvalým bydliskom v Žiline. 


Popis osoby: vysoká 160 cm, štíhlej postavy má dlhé čierne vlasy takmer po pás

Popis oblečenia: čierna bunda, sivá mikina, modré nohavice, obuté mala tenisky značky Vans bielo čiernej farby

Menovaná je od soboty 10. decembra 2022 nezvestná. V ten deň mala odísť z miesta prechodného bydliska do obchodného centra na Hlinkovom námestí v Žiline a doposiaľ o sebe nepodala žiadnu správu. „Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby, avšak miesto jej pobytu je neznáme,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. 

Polícia zároveň žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie k nezvestnej osobe oznámila na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke žilinskej polície. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu