Polícia žiada o pomoc pri stotožnení osoby, ktorej svedectvo môže objasniť zločin vydierania


Foto: Polícia žiada o pomoc pri stotožnení osoby, ktorej svedectvo môže objasniť zločin vydierania Foto: Polícia/Žilinský kraj

Pôvodný článok (9. december 11:25 hod.):

Polícia v rámci vyšetrovania hľadá svedkov trestného zločinu vydierania, ktorí by mohli pomôcť pri objasnení samotného prípadu. Polícia Žilinského kraja zverejnila svoju žiadosť o pomoc verejnosti v príspevku na sociálnej sieti, kde zároveň umiestnila fotografie svedkov.

Touto cestou žiadame širokú verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámych osôb, ktoré boli zachytené kamerovým záznamom pri výbere z bankomatu umiestneného v Rimavskej Sobote,“ uviedlo Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Ružomberku.

Jednu z osôb je možné identifikovať podľa tváre, druhý svedok je však plne zahalený a má prekrytú aj tvár. V prípade, že by ste mali akékoľvek informácie k totožnosti neznámych osôb, oznámte ich na stálu službu OO PZ v Ružomberku, ktorá je k dispozícii na telefónnom čísle 0961 483 705.


Aktualizácia (9. december 15:20 hod.:

Osobu, ktorej tvár bola zreteľne zachytená na fotografii sa podarilo vypátrať. V súčasnosti polícia žiada o pomoc už len pri druhej neznámej osobe, ktorá mala krk prekrytý šatkou, tvár nešpecifikovanou látkou a okuliarmi a vrch hlavy jej zároveň zakrýval klobúk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu