Zlodej v Liptovskom Mikuláši ukradol dvojročný Hyundai Tucson, auto rovnakej značky zmizlo aj v Žiline a Trstenej


Foto: Zlodej v Liptovskom Mikuláši ukradol dvojročný Hyundai Tucson, auto rovnakej značky zmizlo aj v Žiline a Trstenej Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Neznámy páchateľ odcudzil v pondelok 5. decembra vo večerných hodinách osobné motorové vozidlo Hyundai Tucson 1,6 CRDi z Nábrežia Dr. Aurela Stodolu v Liptovskom Mikuláši. Prípad krádeže zverejnila v príspevku na sociálnej sieti známa skupina HAKA, ktorá pomáha poškodeným občanom vypátrať  ich ukradnutý majetok.

Odcudzené osobné motorové vozidlo bielej farby nesie evidenčné číslo DK196BY. „Na pravom, zadnom sedadle je umiestnená detská autosedačka Römer. Auto má zároveň malý škrabanec na nárazníku nad pravou prednou hmlovkou,“ spresňuje vzhľad vozidla príspevok, ktorý potvrdzuje aj priložená fotografia.

Prípadom sa v súčasnosti zaoberá Polícia Slovenskej Republiky. Skupina HAKA však v mene poškodeného majiteľa vozidla, ktoré bolo vyrobené len pred dvomi rokmi, žiada o spoluprácu pri pátraní aj verejnosť. To je možné podporiť aj pomocou zdieľania príspevku na sociálnej sieti.

Ku krádeži rovnakého typu vozidla v rámci Žilinského kraja pritom došlo aj v júni na žilinskom sídlisku Vlčince a v apríli v oravskom meste Trstená. V prípade akýchkoľvek informácií o odcudzenom vozidle môžete kontaktovať políciu na známom telefónnom čísle 158, HAKA tím na nonstop linke 0910 666 910 alebo priamo majiteľa uvedeného vozidla (0917 998 805).



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu