Trojica páchateľov vyzbrojená boxerom a obuškom napadla niekoľko ľudí na žilinskom sídlisku Hájik


Foto: Trojica páchateľov vyzbrojená boxerom a obuškom napadla niekoľko ľudí na žilinskom sídlisku Hájik Foto: Facebook/Žilina - Hájik

V sobotu 3. decembra 2022, v čase približne o 22:15 boli na žilinskom sídlisku Hájik, na parkovisku miestneho obchodného domu TESCO, fyzicky napadnutí traja muži. Uvedeného činu sa dopustili traja neznámi páchatelia, ktorí boli údajne aj vyzbrojení obuškom a boxerom.

Na prípad upozornila členka facebookovej skupiny Žilina-Hájik spolu s výzvou o stotožnenie páchateľov. Tí boli totiž zachytení kamerovým systémom na predmetnom parkovisku. K incidentu bola privolaná aj hliadka štátnej polície a poškodení podali trestné oznámenie. 

V dôsledku fyzického napadnutia boli mužom spôsobené zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenia v nemocnici. Krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková navyše potvrdila, že jeden z neznámych páchateľov zároveň aj poškodil osobné motorové vozidlo značky Kia Ceed, a to úderom rukou. 


Polícia miesto činu zadokumentovala a vykonáva všetky potrebné úkony za účelom zistenia identity páchateľov,“ doplnila Šefčíková. V prípade, že by páchateľov niekto spoznal alebo vedel akúkoľvek informáciu o uvedenom incidente, kontaktujte políciu na čísle 158. 

 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu