Kriminalisti obvinili 31-ročného Erika zo Žiliny, ktorý v skleníku pestoval marihuanu


Foto: Kriminalisti obvinili 31-ročného Erika zo Žiliny, ktorý v skleníku pestoval marihuanu
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Kriminalisti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline v spolupráci s pohotovostným policajným útvarom Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonali v uplynulých dňoch policajnú akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti.

Vyšetrovateľ z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 31-ročného Erika zo Žiliny zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Obvinený muž pestoval v skleníku niekoľko kusov konopy siatej. 

Počas akcie policajti vykonali viaceré prehliadky a pri ich výkone zaistili rastlinný materiál. „Zaistený materiál bol zaslaný na kriminalistickú expertízu, pričom predbežným skúmaním časti zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o marihuanu v množstve,  ktoré zodpovedá minimálne 496 jednotlivým bežným dávkam drogy,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. 

Vyšetrovateľ na 31-ročného muža spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu