Žiarivý Coca-Cola kamión prinesie na začiatku decembra vianočnú atmosféru aj do Žiliny, Čadce i Ružomberka


Foto: Žiarivý Coca-Cola kamión prinesie na začiatku decembra vianočnú atmosféru aj do Žiliny, Čadce i Ružomberka Foto: Facebook/Coca-Cola

Pojazdné Vianoce vyrazia na Slovensko už počas nasledujúcej soboty 3. decembra 2022. Jedny z prvých dní strávi legendárny vianočný kamión Coca-Cola aj v Žilinskom kraji. Pristaví sa v Čadci, Žiline aj Ružomberku, kde prinesie zábavu, hudbu, chutné občerstvenie aj možnosť podporiť dobrú vec.

Čadcu kamión navštívi v pondelok 5. decembra, kde jeho príchod môže verejnosť očakávať na Matičnom námestí. O deň neskôr, v utorok 6. decembra, sa pristaví v Žiline pri Hypermarkete Tesco na známej Košickej ulici. Ružomberčania okúsia chuť Vianoc v stredu 7. decembra na Námestí Andreja Hlinku.

Čaká vás moderovaná zábava, skvelá hudba, či možnosť zakúpiť si darčekové predmety alebo lákavé občerstvenie a prispieť tak na dobročinné účely. Pol hodiny po začiatku akcie prichádza nádherne osvetlený Vianočný kamión a priváža samotného Santa Clausa,“ uvádza spoločnosť na svojej oficiálnej stránke zriadenej priamo pre vianočný kamión.

Vo všetkých 20 mestách Slovenska bude jedinečný zážitok trvať od 16:00 do 18:00 hod. Kamión pritom vyráža zo susedného Česka do Piešťan (Trnavský kraj) a Považskej Bystrice (Trenčiansky kraj), odkiaľ bude pokračovať do Žilinského kraja, Prešovského kraja, Košického kraja, Banskobystrického kraja a napokon sa opäť vráti na západ Slovenska, keď svoju púť ukončí v Bratislave a Stupove len pár dní pred Vianocami.

Podľa značky Coca-Cola je naozajstným kúzlom Vianoc darovanie radosti iným, preto sa tento rok rozhodla dať akcii opäť dobročinný rozmer. „Prostredníctvom Vianočného kamiónu podporíme projekt Help Trans, ktorým Červený kríž pomáha svojim klientom so zaistením mobility. Príďte k Vianočnému kamiónu a kúpte si ľubovoľný darčekový predmet, alebo občerstvenie z nášho foodtrucku. Výťažok darujeme na účet Slovenského červeného kríža,“ uvádza Coca-Cola.

Mestá, ktorú sú zastávkami Vianočného Coca-Cola kamiónu


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu