VIDEO: Na hlavnom ťahu na Makov došlo k ďalšej nehode, auto skončilo prevrátené na streche vedľa cesty


Foto: VIDEO: Na hlavnom ťahu na Makov došlo k ďalšej nehode, auto skončilo prevrátené na streche vedľa cesty Foto: Facebook/Martin Chovaneček

Na frekventovanej komunikácii prvej triedy I/10, ktorou v celej dĺžke vedie európska cesta 442, sa dnes popoludní stala ďalšia dopravná nehoda. V úseku častých kolízií medzi obcami Makov a Kolárovice sa z doposiaľ neznámych dôvodov prevrátil na strechu osobný automobil.

K nehode došlo v pondelok 28. novembra okolo 13:30 hod. v blízkosti miestnej časti Babiše v Kolároviciach. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline, ako aj okoloidúci vodiči.

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky vrátane štyroch príslušníkov Hasičského a záchranného zboru zo stanice v Bytči. Osobné motorové vozidlo skončilo po nehode prevrátené na streche mimo vozovky.

Podľa vodičov, ktorí prechádzali daným úsekom, sa na ceste netvorilo žiadne zdržanie. Jeden z motoristov v príspevku na sociálnej sieti uverejnil video, ktoré zachytáva havarovaný automobil.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu