Zákazníci Tesca majú dnes poslednú možnosť prispieť do potravinovej zbierky pre ľudí v núdzi


Foto: Zákazníci Tesca majú dnes poslednú možnosť prispieť do potravinovej zbierky pre ľudí v núdzi Foto: Ilustračné foto/pixabay.com

Niekoľko týždňov pred vianočnými sviatkami sa ľudia, spoločnosti či organizácie každoročne spájajú, aby pomohli tým, ktorí to najväčšmi potrebujú. Výnimkou nie je ani spoločnosť Tesco, ktorá vo všetkých svojich predajniach na Slovensku už po desiatykrát zorganizovala potravinovú zbierku pre ľudí v núdzi.

Zákazníci majú dnes poslednú možnosť prispieť svojou časťou trvanlivých potravín či drogérie. Zbierka totiž trvá od štvrtka 24. novembra do nedele 27. novembra. Po jej ukončení Tesco venuje charitatívnym organizáciám finančný dar v 20-percentnej hodnote vyzbieraných produktov. V Martine napríklad potraviny poputujú do Domu charity sv. Krišofa.

„Darovaním trvanlivých potravín a drogérie podporíte ľudí v núdzi vo svojom okolí. Stačí ich odovzdať na vyznačenom mieste za pokladničnou zónou alebo prostredníctvom online nákupu na potravinydomov.itesco.sk,“ uviedlo Tesco.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu