Vodič ušiel po kolízii s chodcom uprostred križovatky, polícia hľadá svedkov nehody


Foto: Vodič ušiel po kolízii s chodcom uprostred križovatky, polícia hľadá svedkov nehody Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Koncom leta došlo na Liptove k dopravnej nehode, pri ktorej bol zranený chodec. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline teraz prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti žiada verejnosť o zdieľanie informácií o kolízii a zároveň prosí jej svedkov, aby sa prihlásili.

V pondelok 29. augusta v nočných hodinách došlo v obci Ľubochňa ku kolízii medzi chodcom a neznámym vozidlom. Pešia osoba sa v čase okolo 22:00 hod. nachádzala na križovatke cesty prvej triedy I/18 s komunikáciou vedúcou do obce Švošov. Okolnosti ani príčiny nehody zatiaľ nie sú známe, vodič vozidla totiž z miesta po zrážke s chodcom odišiel.

„V súvislosti s vyšetrovaním uvedenej dopravnej nehody žiadame svedkov, aby akékoľvek informácie k tejto dopravnej nehode oznámili osobne na najbližšom útvare Policajného zboru, na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na Facebook Polícia SR – Žilinský kraj. Ďakujeme,“ uviedla polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu