Zlodej si z pivníc odnášal bicykle aj hokejovú výstroj. Po mesiacoch vykrádania skončil v rukách polície


Foto: Zlodej si z pivníc odnášal bicykle aj hokejovú výstroj. Po mesiacoch vykrádania skončil v rukách polície Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Kradnúť mal v auguste, septembri aj novembri. Policajti z Obvodného oddelenia Policajného Zboru Sučany vypátrali 23-ročného páchateľa majetkovej trestnej činnosti, ktorý im spôsoboval problémy niekoľko mesiacov. O úspechu príslušníkov informovala Polícia Žilinského kraja v príspevku na sociálnej sieti. 

V priebehu mesiacov august a september 2022 mal z pivničných priestorov v bytových domoch odcudziť hokejovú výstroj a bicykle. Kriminalisti z Martina v súvislosti s obvineným mužom zároveň objasnili ďalší skutok odcudzeného bicykla z pivnice bytového domu v obci Dražkovce, okres Martin, v mesiaci august tohto roka,“ uvádza polícia, ktorá spresňuje, že predmetné veci boli počas vyšetrovania vrátené majiteľom.

Naposledy sa mal 23-ročný zlodej dopustiť krádeže v martinskom obchodnom cente, kde spôsobil škodu vo výške viac ako 326 eur. Polícia pritom uvádza, že muž bol za obdobný čin postihnutý v predchádzajúcich 12 mesiacoch. „Pri tejto krádeži bol zadržaný a poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Martin – východ mu vzniesol obvinenie za prečin krádeže a zároveň spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby,“ doplnili.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu