Neznámy páchateľ ukradol z rodinného domu v Mojši peniaze a šperky, polícia zverejnila kamerové zábery


Foto: Neznámy páchateľ ukradol z rodinného domu v Mojši peniaze a šperky, polícia zverejnila kamerové zábery Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Koncom septembra 2022 sa neznáma osoba vlámala do rodinného domu v obci Mojš, pričom odcudzila finančnú hotovosť a iné cenné predmety. Prípadom sa zaoberá Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline, ktoré dnes v príspevku na sociálnej sieti zverejnilo kamerové zábery zachytávajúce osobu dôležitú pre posun vo vyšetrovaní.

Zlodej do rodinného domu prenikol vo štvrtok 29. septembra v dopoludňajších hodinách, prípadne krátko popoludní. Podľa polície páchateľ počas vlámania poškodil iba oplotenie pozemku. Spôsob, akým sa dostal do interiéru dvojpodlažnej budovy, zatiaľ nie je známy.

Cieľom krádeže bola finančná hotovosť a cenné šperky, ktoré si neznámy zlodej odniesol. Majiteľku domu však okrem odcudzeného majetku trápil aj neporiadok spôsobený prehľadávaním miestností a psychická ujma.


„Žiadame širokú verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámej osoby, ktorá bola zachytená kamerovým systémom,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o septembrovom vlámaní v obci Mojš, prípadne ste spoznali osobu na zverejnených záberoch, kontaktuje políciu na linke 158, osobne na akomkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na facebookovom profile polície žilinského kraja.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu