Nezvestného 44-ročného Karola Hurhota z okresu Tvrdošín vypátrala policajná hliadka z Bratislavy


Foto: Nezvestného 44-ročného Karola Hurhota z okresu Tvrdošín vypátrala policajná hliadka z Bratislavy Foto: Polícia SR - Žilinský kraj

Aktualizácia (11. november 16:00 hod.):
Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Dolnom Kubíne odvolalo pátranie po nezvestnom 44-ročnom mužovi menom Karol Hurhot z obce Suchá Hora vzhľadom na to, že dôvody pátrania pominuli. Nezvestného muža našla hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru Bratislava živého a v poriadku.

Pôvodný článok (10. novembra 14:00 hod.):
Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Dolnom Kubíne vyhlasuje pátranie po 44-ročnom Karolovi Hurhotovi z obce Suchá Hora, ktorá sa nachádza v okrese Tvrdošín. Muž je nezvestný od 5. augusta, pričom odvtedy nepodal o sebe žiadnu správu.

Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného muža. Do súčasnej doby sa však nezvestného muža nepodarilo vypátrať,“ uvádza polícia Žilinského kraja v príspevku na sociálnej sieti.

Popis osoby:

  • postava: 185 cm vysoký, štíhlej postavy, tmavohnedé krátke vlasy, vpredu a na temene má plešinu, hnedozelené oči,
  • zvláštne znamenia: nos po zlomenine zakrivený doprava,
  • oblečenie: nezistené.

Akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi je za účelom úspešného pátrania potrebné oznámiť na známom bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke PZ.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu