Poctivý punč, tradičné jedlá a moravské frgále: Žilinská kaviareň PostCafe odštartovala vianočné trhy


Foto: Poctivý punč, tradičné jedlá a moravské frgále: Žilinská kaviareň PostCafe odštartovala vianočné trhy

Vianoce sa nezadržateľne blížia a všetko nasvedčuje tomu, že si po dvoch rokoch obmedzení konečne vychutnáme tú pravú a nefalšovanú atmosféru pri stretnutí s rodinou či priateľmi. A kde inde sa stretnúť, ak nie pri dobrom punči a chutných tradičných jedlách?

Neodmysliteľnou súčasťou vianočných sviatkov sú bezpochyby tradičné trhy. V Žiline ich môžete navštíviť nielen v centre mesta, ale už aj na najväčšom sídlisku Vlčince.

Príďte vyskúšať skvelé horúce nápoje, domáce jedlá a pravé moravské koláče. Známa lokálna značka - kaviareň PostCafe otvorila malé vianočné trhy pred budovou Biznis centra Poštová. Tie potrvajú až do 6. januára nasledujúceho roka.

Spolu v troch stánkoch ponúkajú horúce drinky, poctivý punč, miešané nápoje či jablkový mušt miešaný s rôznymi druhmi alkoholu. Nechýbajú ani špeciality ako napríklad strapačky s kyslou kapustou, obľúbená cigánska pochúťka a mnohé ďalšie. Na svoje si určite prídu malí aj veľkí maškrtníci. V jednom z vianočných stánkov budú dokonca pripravovať nefalšované pravé moravské frgále.

Súčasťou mini vianočných trhov je tiež streetfoodový kontajner. V ňom si budete môcť vybrať z ponuky tradičných slovenských jedál či vyskúšať rôzne horúce novinky. Okrem jedál a nápojov ponúknu trhy návštevníkom aj ručne vyrábané hračky či krásne vence od Kvetonosnej farmy. 

Kaviareň PostCafe je v Žiline známa nielen vďaka kvalitnej káve a príjemnému prostrediu. Pre svojich hostí pravidelne organizuje rôzne podujatia, hudobné večery, letné koncerty či barmanské akcie. A inak to nebude ani v predvianočnom období, kedy je na 9. decembra naplánovaná veľká vianočná párty

Pre viac informácií sledujte sociálne siete Instagram @postcafezilina a Facebook fb.com/postcafezilina. Navyše, pre všetkých, ktorí sa chystajú trhy navštíviť, je tu možnosť súťažiť o skvelé jedlá aj punč. Viac o súťaži a možnostiach zapojenia sa už čoskoro dozviete na oficiálnom profile PostCafe.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok