Addamsovci mieria na Slovensko: Svojrázna rodinka navštívi Múzeum dopravy v Rajeckých Tepliciach


Foto: Addamsovci mieria na Slovensko: Svojrázna rodinka navštívi Múzeum dopravy v Rajeckých Tepliciach Foto: Považské múzeum Žilina

Nechajte sa pod rúškom tmy vtiahnuť do príbehu famílie, ktorú pozná celý svet. Svojrázna rodinka Addamsových z Ameriky navštívi v sobotu 19. novembra 2022 Múzeum dopravy v Rajeckých Tepliciach. 

Atmosféru špeciálnej zážitkovej prehliadky umocní prostredie plné historických exponátov, ktoré ponúkne nečakané situácie. „Návštevníkov sa snažíme presvedčiť o tom, že múzeum nie je nudné miesto plné vitrín, v ktorých sú uložené predmety. Robievame tematické a netradičné prehliadky, aby lektorský výklad zaujal všetky vekové kategórie. Táto prehliadka však bude úplne iná,“ pozýva správca múzea a historik Peter Šimko.

Okrem Morticie, Gomeza, Wednesday a Pugsleyho nebudú chýbať ani strýko Fester a bratranec Itt. „Čakajú vás naozaj bizarné momenty. Uvidíte napríklad, ako to dopadne, keď vláčiky na modelovej železnici bude šoférovať Gomez. Na peróne vedľa múzea bude dokonca pripravená výstava metiel – dopravných prostriedkov pre bosorky,“ dopĺňa autorka scenára Lenka Zábojníková.  

Prehliadky s názvom Addamsovci v múzeu sú vhodné pre dospelých a deti staršie ako 12 rokov, konať sa budú každých 45 minút v čase od 17:15 do 21:00. Vstupné je jednotné 6 eur na osobu. Vstupenky bude možné kúpiť v predpredaji na webovej stránke Považského múzea.

Miesto: Múzeum dopravy v Rajeckých Tepliciach
Dátum: 19.11.2022 - 17:15    21:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu