Pod Strečnom sa zrazilo osobné auto s nákladným. Nehoda si vyžiadala jeden život


Foto: Pod Strečnom sa zrazilo osobné auto s nákladným. Nehoda si vyžiadala jeden život
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook, KRPZ

K ďalšej tragickej nehode došlo dnes v ranných hodinách pod Strečnom. Z nezistených príčin sa na úseku pri križovatke cesty do obce Strečno čelne zrazili osobné auto s nákladným. V osobnom aute zostal po nehode zakliesnený vodič. Po príchode žiaľ lekár konštatoval jeho smrť. K zraneniu ďalších osôb našťastie nedošlo. 

Cesta medzi Žilinou a Martinom bola neprejazdná takmer 3 hodiny. Kolóny sa tvorili už na Košickej ulici pri hypertescu a z druhej strany siahali až po Dubnú skalu. Obchádzka bola možná cez obec Strečno.

Na tomto mieste sa stáva čoraz viac nehôd. K poslednej došlo ani nie pred týždňom.


Mnohokrát sú vodiči nepoučiteľní a telefonujú za volantom, či dokonca jazdia pod vplyvom alkoholu o čom hovorí aj náš nedávny článok. Čo sa stalo v tomto prípade je zatiaľ neznáme.


Vyjadrenie polície v Žiline

V utorok 18. augusta okolo 06.14 hodine došlo na ceste I/18 v katastrik tragickej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol život 40 ročného muža, občana Českej republiky. 40 ročný Čech viedol motorové vozidlo VW Passat Variant v smere od Žiliny na Martin, pričom v tiahlej pravotočivej zákrute  prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismeru, kde došlo k zrážke s oproti idúcim nákladným vozidlom Renault Midlum. Vodič (61) nákladného auta sa už zrážke nestačil vyhnúť. Pri nehode utrpel vodič vozidla VW Passat zranenia, ktorým na mieste podľahol. U vodiča nákladného auta vykonaná dychová skúška požitie alkoholických nápojov nepotvrdila. U vodiča vozidla VW Passat bude vykonaná pitva. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Okolnosti tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania a znaleckého skúmania.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu