Mladého Ukrajinca sa podarilo nájsť. Po 22-ročnom Vadymovi Pylypovi pátrali tri dni


Foto: Mladého Ukrajinca sa podarilo nájsť. Po 22-ročnom Vadymovi Pylypovi pátrali tri dni Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Aktualizácia (3. november 10:40 hod.):
Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvolalo pátranie po nezvestnom 22-ročnom Ukrajincovi Vadymovi Pylypovi. Mladého muža sa podarilo nájsť a podľa slov hovorkyne KRPZ v Žiline Gabriely Kremeňovej je v poriadku.

Pôvodný článok (3. november - 10:00 hod.):
Polícia vyhlásila večer v stredu 2. novembra pátranie po 22-ročnom Ukrajincovi menom Vadym Pylyp, ktorý je nezvestný od pondelka 31. októbra. V ten deň ho v Žiline približne o 10:00 hod. videli jeho príbuzní, odvtedy však nepodal o sebe žiadnu správu.

Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného muža. Do súčasnej doby sa však nezvestného muža nepodarilo vypátrať,“ spresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.

Popis osoby:

  • postava: vysoký 167 cm, štíhlej postavy, modré oči, svetlohnedé krátke vlasy,
  • oblečenie: krátke nohavice oranžovej farby, modré tričko s krátkym rukávom, zelené šľapky.

Akékoľvek informácie o nezvestnom mladom mužovi je potrebné oznámiť na známom bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke PZ.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu