Skvelá gastronómia, panoramatický výhľad, wellness a domáce pivo. Drevenice Terchová sú ideálne pre teambuildingy


Foto: Skvelá gastronómia, panoramatický výhľad, wellness a domáce pivo. Drevenice Terchová sú ideálne pre teambuildingy
Galéria: 14 fotiek

Hľadáte miesto pre dokonalý relax v lone prírody s rodinou, priateľmi alebo kvalitné služby pre firemný teambuilding? Len pol hodinku autom od Žiliny sa nachádza resort Drevenice Terchová, ktorý ponúka fascinujúce výhľady, nádherný wellness, skvelú gastronómiu a blízkosť celoročných atrakcií.

Tradícia v spojení s komplexnými službami

V resorte môžete usporiadať akékoľvek firemné podujatie, vianočný večierok či Beerbuilding, aký nikde inde nezažijete. A navyše, budete z neho odchádzať veselší a motivovanejší.

Gastronómia

Na jedálničku nájdete tradičné aj originálne jedlá slovenskej a medzinárodnej kuchyne. Na svoje si prídu tiež vegetariáni i najmenší. Chuť a vôňu kulinárskych špecialít kuchyne dopĺňa pestrá ponuka alkoholických a nealkoholických nápojov, priamo tam vareného domáceho Piva Vŕšky, tradičných slovenských destilátov, ako aj široká ponuka domácich a zahraničných vín.

Galéria: 14 fotiek

Konferenčné sály

Atraktívna poloha v Národnom parku Malá Fatra spolu s komplexom služieb v resorte a štyrmi konferenčnými sálami až do 90 osôb zaručí úspešné zvládnutie firemných programov, spoločenských podujatí, konferencií, BEERBUILDINGOV. Čerstvou NOVINKOU je presklená krytá terasa s panoramatickým výhľadom na okolitú prírodu.


Chutná kuchyňa, osobný prístup, prvotriedny servis na mieru, kvalitné technické vybavenie a ochotný personál garantujú bezstarostný priebeh každej jednej akcie.

Ubytovanie

V resorte vás čaká komfortné ubytovanie apartmánového typu – v moderných dreveniciach. V každej z nich sa vedľa seba nachádzajú dva poschodové apartmány so samostatným vchodom a parkovacím miestom, oddelené zvukovo-izolačnou priečkou. Apartmány prešli v posledných rokoch renováciou. Od roku 2021 je v ponuke aj 2x VIP apartmán so zvýšeným štandardom vybavenia.

Galéria: 14 fotiek

Resort ponúka spolu 30 dreveníc a ďalších osem izieb v hlavnej budove. Celková kapacita pre spoločenské či firemné akcie je až 80 osôb.

Wellness centrum

Uvoľnite sa v štyroch saunách, načerpajte silu v príjemnej relaxačnej zóne s výhľadom do prírody a užite si pocit kľudu a pohody. Lákavá je aj vonkajšia vyhrievaná kaďa, kde skutočne zrelaxujete. Wellness je ladené v príjemných tónoch dreva a kameňa, už stačí len zavrieť oči a oddychovať.

Viac informácií a rezervácie na čísle 0940 500 965 alebo emailovej adrese obchod@dreveniceterchova.sk alebo internetovej stránke www.dreveniceterchova.sk.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Drevenice Terchová resort