Do Turia dnes večer zavíta skupina Desmod, koncert je určený len pre ľudí s trvalým pobytom v obci


Foto: Do Turia dnes večer zavíta skupina Desmod, koncert je určený len pre ľudí s trvalým pobytom v obci Foto: desmod.sk

Obľúbená slovenská rocková kapela Desmod navštívi dnes večer obec Turie. Na koncert sa však dostanú iba obyvatelia Turia, ktorí majú v obci nahlásený trvalý pobyt. Na podujatie pozýva príspevkom na sociálnej sieti jeden z kandidátov na poslancov obecného zastupiteľstva.

Koncert skupiny Desmod sa uskutoční v pondelok 24. októbra o 19:00 hod. v obecnom kultúrnom dome. Vstup bude divákom umožnený hodinu pred oficiálnym začiatkom podujatia. Kapelu mala do kultúrneho domu podľa obyvateľov Turia pozvať práve skupina kandidátov na poslancov.

Organizátori podujatia žiadajú divákov, aby dodržali niekoľko pokynov. Ľudia sa majú na koncert dostaviť bez motorových vozidiel, akýchkoľvek tašiek, ruksakov, kabeliek či dáždnikov. Do kultúrneho domu nebudú môcť obyvatelia Turia vstúpiť ani so žiadnou tekutinou vo fľašiach, pitná voda však bude počas koncertu zabezpečená.

„Ďakujem za Váš veľký záujem o koncert skupiny Desmod. Osoby pod vplyvom alkoholu a agresívne osoby nebudú vpustené. Vzhľadom na kapacitu kultúrneho domu je počet divákov koncertu obmedzený,“ uviedol organizátor podujatia.

Miesto: Kultúrny dom Turie
Dátum: 24.10.2022 - 19:00    23:59



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu