Zlodeji na Kysuciach ukradli z pivničných priestorov dva bicykle, jeden zmizol bez stopy


Foto: Zlodeji na Kysuciach ukradli z pivničných priestorov dva bicykle, jeden zmizol bez stopy Foto: Majitelia odcudzených bicyklov

Od začiatku októbra sme v článkoch informovali o piatich odcudzených bicykloch v Žiline a okolitých mestách. V priebehu uplynulého týždňa k nim pribudli ďalšie dve krádeže nemotorových vozidiel, ktoré zmizli z pivničných priestorov dvoch bytových domov na Kysuciach.


Prvý bicykel bol odcudzený počas víkendu od piatku 14. októbra do nedele 16. októbra z bytovky v Kysuckom Novom Meste. Zlodeji do pivnice prenikli cez dvoje uzamknutých dverí. O krádeži informoval majiteľ bicykla príspevkom na sociálnej sieti, kde zároveň prosí verejnosť o pomoc pri jeho hľadaní.

Ukradnutý horský bicykel značky Cube AIM SL je prevažne čiernej farby s výraznými zelenými detailmi. Vyrobený bol v roku 2018 a jedným z jeho poznávacích znakov sú napríklad kolesá od rozdielnych výrobcov. Pokiaľ máte akékoľvek informácie o vozidle alebo krádeži, kontaktujte políciu, prípadne autora príspevku.



Druhý bicykel zmizol približne pred týždňom z pivničných priestorov bytového domu v Čadci. Majiteľ ho pri odkladaní uzamkol pevným oceľovým lankom o priehradku pivnice. Ide o bicykel značky Cyclision v čierno-modrom prevedení so sivými nápismi.

„Keď som k nemu prišiel, zmizol bez stopy, bez poškodenia pivničných častí a zámkov. Zlodej to musel cvaknúť veľkými kliešťami a utiecť,“ uviedol okradnutý obyvateľ Čadce.

Bicykel má podľa majiteľa približnú hodnotu 800 eur, za jeho vypátranie ponúka odmenu. V prípade, že získate akékoľvek informácie ohľadom krádeže tohto vozidla, obráťte sa na políciu alebo kontaktujte majiteľa na telefónnom čísle 0949 222 050.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu