Kvôli futbalovému zápasu budú dnes v Žiline platiť rôzne obmedzenia, polícia ho označila za rizikový


Foto: Kvôli futbalovému zápasu budú dnes v Žiline platiť rôzne obmedzenia, polícia ho označila za rizikový Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Futbalové zápasy pravidelne lákajú na Štadión MŠK Žilina stovky fanúšikov domáceho aj hosťujúcich tímov. Nie je preto zriedkavé, že sa silné pocity z hry, často v kombinácii s požitým alkoholom, zmenia vo verbálny či fyzický konflikt. Aby polícia predišla nepríjemným udalostiam, zavádza v dni zápasov rôzne bezpečnostné opatrenia.

Dnes 22. októbra zavítajú na žilinský futbalový štadión hráči klubu FC Spartak Trnava. O 15:00 hod. začne zápas 15. kola futbalovej Fortuna ligy, v ktorom si s hosťami zmerajú sily domáci futbalisti z klubu MŠK Žilina. Na obmedzenia súvisiace s dnešným zápasom upozornilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline príspevkom na sociálnej sieti.

„Sobotňajší zápas medzi MŠK Žilina a FC Trnava sme označili ako rizikový, preto v sobotu počítajte s rôznymi obmedzeniami v meste Žilina. Budeme dohliadať na verejný poriadok, bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky,“ uviedla žilinská polícia.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline taktiež vyzvalo fanúšikov obidvoch tímov, aby rešpektovali pokyny príslušníkov polície, správali sa zodpovedne a nevyvolávali zbytočné konflikty.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu