Na žilinských internátoch vykradli Treska Bar UNIZA, zlodej si odniesol finančnú hotovosť


Foto: Na žilinských internátoch vykradli Treska Bar UNIZA, zlodej si odniesol finančnú hotovosť

Počas tohto týždňa došlo ku krádeži väčšej finančnej hotovosti z prevádzky Treska Bar UNIZA, ktorá je súčasťou Ubytovacieho zariadenia Veľký Diel. Prípadom sa aktuálne zaoberá žilinská polícia.

Nová výdajňa teplých jedál a rybacích výrobkov nedávno nahradila predošlé stravovacie zariadenie na vysokoškolských internátoch žilinskej univerzity. Treska Bar UNIZA sa nachádza v budove s označením DF, pred ktorou vo štvrtok ráno stálo niekoľko policajných vozidiel.

V noci zo stredy 19. októbra na štvrtok 20. októbra do prevádzky jedným z vedľajších vchodov neoprávnene prenikol doposiaľ neznámy páchateľ. Z Treska Baru si odniesol finančnú hotovosť vo výške 740 eur. Polícia začala v súvislosti s touto udalosťou trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže.



„Na prípade intenzívne pracujeme a vykonávame všetky potrebné úkony s cieľom riadneho objasnenia skutku. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uviedla Gabriela Kremeňová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Podľa informácií od študentov ubytovaných na Veľkom Dieli vykradli výdajňu stravy na internátoch v minulosti už niekoľkokrát. Páchateľmi mohli byť podľa ich názoru občania bez domova, ktorí sa pravidelne zdržujú v blízkosti ubytovacieho zariadenia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu