Na ceste pod Dubňom sa prevrátilo na strechu vozidlo, posádka utrpela zranenia


Foto: Na ceste pod Dubňom sa prevrátilo na strechu vozidlo, posádka utrpela zranenia Foto: Vľavo: Facebook/Martin Mitro, vpravo: Evitta Evitta

Na komunikácii druhej triedy II/583, ktorá vedie zo Žiliny do obce Párnica, došlo dnes okolo poludnia k dopravnej nehode. V blízkosti Tepličky nad Váhom pod vrchom Dubeň havarovalo jedno osobné motorové vozidlo.

Po incidente zostal automobil z doposiaľ neznámych príčin prevrátený na streche uprostred vozovky. Správa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline uvádza, že pri dopravnej nehode došlo k zraneniam posádky.

Podľa príspevku vo facebookovej skupine zameranej na monitorovanie dopravnej situácie v okrese Žilina mal vodič osobného vozidla údajne ujsť z miesta nehody. Z priloženej fotografie je zrejmé, že sa v aute viezlo niekoľko osôb. Pri prevrátenom vozidle sa pohybuje aj menšie zviera.

Na mieste zasahujú záchranné zložky vrátane šiestich príslušníkov Hasičského a záchranného zboru zo stanice v Žiline s dvomi kusmi techniky. Cesta je podľa svedkov dočasne neprejazdná.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu