Polícia pátra po mužovi na záberoch v súvislosti s požiarom v Kysuckom Novom Meste


Foto: Polícia pátra po mužovi na záberoch v súvislosti s požiarom v Kysuckom Novom Meste Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Polícia pátra po neznámom mužovi, ktorý má byť svedkom požiaru na Kysuciach. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline v príspevku na sociálnej sieti, kde zároveň zverejnilo zábery z bezpečnostných kamier v blízkosti miesta požiaru.

Muža, ktorý má poznať príčinu vzniku požiaru v Kysuckom Novom Meste, zachytil kamerový systém. Zo snímok je zjavné, že ide o osobu mužského pohlavia v mladom, nanajvýš strednom veku, ktorá na miesto prišla na staršom bicykli.

Neznámy cyklista má podľa záberov krátke vlasy a na tvári má pravdepodobne dioptrické okuliare. V čase požiaru mal oblečené svetlé tričko s krátkym rukávom, ktoré má v zadnej časti pri krku reflexný prvok, bledé voľnejšie krátke nohavice a tenisky.

„Akékoľvek informácie k totožnosti neznámej osoby môžete oznámiť na bezplatnú telefónnu linku 158, osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na telefónnom čísle +421 961 423 955, prípadne nám napíšte formou správy na FB profile Polícia SR – Žilinský kraj,“ prosí žilinská polícia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu