Žilinskí kriminalisti zadržali 41-ročného muža z Rajca, našli mu 77 dávok marihuany


Foto: Žilinskí kriminalisti zadržali 41-ročného muža z Rajca, našli mu 77 dávok marihuany Foto: KR PZ Žilina

Žilinskí kriminalisti v spolupráci s príslušníkmi pohotovostného policajného útvaru odboru poriadkovej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonali v uplynulých dňoch v Rajci, v okrese Žilina akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti. 

Podľa slov vyjadrení polície v príspevku na sociálnej sieti bola akcia úspešná. Policajti počas nej vykonali viaceré prehliadky a pri ich výkone zaistili rastlinný materiál. Vyšetrovateľ Policajného zboru obvinil 41 ročného muža z okresu Žilina zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. 

„Zaistený materiál bol zaslaný na kriminalistickú expertízu, pričom predbežným skúmaním bolo zistené, že ide o marihuanu v množstve, ktoré zodpovedá minimálne 77 bežným jednotlivým dávkam drogy,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval na 41 ročného muža podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu