Zlodeji vykradli auto na Vlčincoch, odniesli si dioptrické okuliare a niekoľko mincí


Foto: Zlodeji vykradli auto na Vlčincoch, odniesli si dioptrické okuliare a niekoľko mincí Foto: Facebook/Rodina okradnutej majiteľky vozidla

Na žilinskom sídlisku Vlčince bolo počas dnešnej noci vykradnuté osobné motorové vozidlo zaparkované priamo pod oknami bytového domu. Našu redakciu o udalosti informovala dcéra majiteľky auta, ktorá chcela zároveň varovať miestnych obyvateľov.

„Dobrý deň, chcem vás upozorniť, aby ste si lepšie dávali pozor na autá. Dnes ráno som našla vykradnuté svoje auto, všetky šuflíky vyhádzané, akurát čo zlodej ukradol sú okuliare do diaľky a mince, ktoré boli v skrinke… Nič špeciálne tam nebolo,“ uviedla okradnutá žena v príspevku na sociálnej sieti.

Zlodeji sa do automobilu značky Škoda Superb dostali v noci medzi nedeľou 9. októbra a pondelkom 10. októbra. Majiteľka sa pri vozidle nachádzala naposledy približne o 22:00 hod. predošlého dňa, kedy ho preparkovala od zastávky Sv. Cyrila a Metoda ku vchodu do paneláku na ulici Pittsburghská.



„Zamkla a ráno 7:50 hod. išla k lekárovi a skoro infarkt dostala, lebo všetky papiere z auta boli komplet vyhádzané... Dokonca aj plastové fľaše z vody z Nemecka zmizli,“ popísala nepríjemné prekvapenie dcéra majiteľky vozidla.

Najhodnotnejšie z odcudzených predmetov mali byť dioptrické okuliare, ktoré stáli približne 200 eur. Zlodeji pri krádeži nepoškodili kľučky ani zámky osobného vozidla, majiteľka preto predpokladá, že páchatelia použili rušičku elektronického signálu, ktorá zabránila v jeho uzamknutí.

Okradnutá obyvateľka Vlčiniec privolala políciu, ktorá krádež aktuálne vyšetruje. Príslušníci polície začali s preskúmavaním vozidla krátko pred poludním, ďalšie okolnosti prípadu zatiaľ nie sú známe.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu