Žilinská nemocnica ďakuje za hodnotné dary do tomboly na charitatívnych pretekoch


Foto: Žilinská nemocnica ďakuje za hodnotné dary do tomboly na charitatívnych pretekoch Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Žilinská nemocnica pravidelne organizuje športové podujatie, ktoré spája zdravý pohyb na čerstvom vzduchu s možnosťou vyhrať hodnotné ceny pre účastníkov či celé oddelenia. Tento rok sa Beh zdravia žilinskej nemocnice niesol v charitatívnom duchu, keďže výťažok z tomboly putoval do rúk zamestnanca so zdravotne postihnutou manželkou.


Septembrové podujatie podporilo veľké množstvo partnerov a sponzorov, ktorí pomohli s organizáciou či prispeli cenami do tomboly. Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline preto v príspevku na sociálnej sieti poďakovala každému z nich.

Medzi spomenutými boli napríklad organizátor MAROS basket či spoločnosť SIRS, ktorá venovala niekoľko mobilných telefónov a tabletov, reštaurácia Mundo v eXtreme parku, ktorá nemocnici bezplatne poskytla priestory a občerstvenie, či niekoľko oddelení.

„Finančný výťažok 3. ročníka Behu zdravia žilinskej nemocnice 1 115 eur vybehala pre oddelenie urológie Beáta Rogosová a 1 115 eur vybehal pre oddelenie úrazovej chirurgie Lukáš Mikula. Ešte raz blahoželáme. Ďakujeme všetkým sponzorom a členom organizačného tímu, už teraz sa tešíme na ďalší ročník,“ uviedla žilinská nemocnica.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu