Polícia hľadá svedkov vážnej nehody v Čadci, pri ktorej zrazil opitý vodič matku s deťmi na chodníku


Foto: Polícia hľadá svedkov vážnej nehody v Čadci, pri ktorej zrazil opitý vodič matku s deťmi na chodníku

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline sa v súvislosti so včerajšou dopravnou nehodou (05. 10.), obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. V čase približne okolo 13:40 hod. nabúral na ceste druhej triedy II/487 v Čadci opitý vodič do skupinky chodcov na chodníku.

Osobné auto zostalo po kolízii prevrátené na chodníku. Jeho vodič bol spolu s matkou a malými deťmi transportovaný do nemocnice. Policajti motoristu podrobili dychovej skúške na prítomnosť alkoholu vo vydychovanom vzduchu, pri ktorej nafúkal až 1,79 promile (0,86 mg/l).

„V prípade, ak disponujete audiovizuálnym záznamom z kamery umiestnenej vo svojom motorovom vozidle, na ktorom by mohol byť zaznamenaný priebeh dopravnej nehody, zašlite nám ho prostredníctvom súkromnej správy na FB Polícia SR Žilinský kraj, e-mailom orpzca@minv.sk alebo ho môžete odovzdať osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru,“ uvádza žilinská polícia.

Pokiaľ disponujete v tejto súvislosti akýmikoľvek informáciami, ktoré môžu polícii pomôcť pri vyšetrovaní, okrem elektronickej komunikácie máte možnosť využiť aj bezplatnú linku 158.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu