SAD Žilina odmenila vodičov autobusov, ktorí najazdili milióny kilometrov bez dopravnej nehody


Foto: SAD Žilina odmenila vodičov autobusov, ktorí najazdili milióny kilometrov bez dopravnej nehody Foto: SAD Žilina

Spoločnosť Slovenská autobusová doprava (SAD) Žilina pravidelne odmeňuje svojich vodičov, ktorí najazdili najviac kilometrov či najviac rokov bez jedinej dopravnej nehody. V septembri tohto roku za svoju prácu získalo získalo sklenenú plaketu až 31 zamestnancov žilinského dopravcu.

Ocenenia boli vodičom odovzdané na prevádzkach v Žiline, Čadci a Martine. Každý z odmenených pracovníkov jazdil po cestách v Žilinskom kraji prinajmenšom 15 rokov. Najvernejší vodiči prevážajú cestujúcich v autobusoch SAD bez nehody už 35 rokov.

„Byť vodičom autobusu je práca, ktorá v sebe zahŕňa obrovskú zodpovednosť nielen za svoj život, ale aj za životy cestujúcich, ktorí sa nachádzajú v autobuse. Takže je na mieste tvrdiť, že práca vodiča je poslaním každého jedného vodiča autobusu,“ uviedla spoločnosť SAD Žilina.

Zo všetkých ocenených zamestnancov prekročilo hranicu 1 milión najazdených kilometrov až 23 vodičov, ktorí po regionálnych cestách jazdia 20 až 35 rokov. Úctyhodných 1 milión 750-tisíc kilometrov bez jedinej nehody sa podarilo do tohto roku najazdiť šiestim vodičom.

„Ďakujeme za Vašu odborne a poctivo odvedenú prácu, za roky vernosti našej spoločnosti, a najmä za bezpečnú prepravu našich cestujúcich. K dosiahnutiu takéhoto obdivuhodného úspechu vám gratulujeme a prajeme ešte mnoho ďalších rokov a kilometrov bez nehody,“ vyjadril sa generálny riaditeľ spoločnosti SAD Žilina Peter Pobeha.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu