Vodič v Čadci zrazil osoby na chodníku, jeho auto skončilo prevrátené vedľa cesty


Foto: Vodič v Čadci zrazil osoby na chodníku, jeho auto skončilo prevrátené vedľa cesty Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Na Kysuciach sa dnes v popoludňajších hodinách stala vážna dopravná nehoda. Informovalo o tom Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline.

Na výjazde z Čadce smerom do obce Raková v mestskej časti U Siheľníka došlo dnes 5. októbra krátko pred 14:00 hod. ku kolízii medzi osobným motorovým vozidlom a chodcami na chodníku. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky vrátane dvoch vozidiel Rýchlej záchrannej služby.

K dopravnej nehode boli privolaní aj hasiči zo stanice v Čadci s dvomi kusmi hasičskej techniky. Podľa záberov uverejnených Krajským riaditeľstvom Policajného zboru v Žiline skončilo osobné auto prevrátené na boku vedľa cesty.

„V súčasnej dobe na mieste vykonávame prvotné procesné úkony s cieľom zdokumentovania dopravnej nehody. Ďalšie informácie poskytneme neskôr,“ uviedla žilinská polícia v príspevku na sociálnej sieti.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu