Viladomy Budatín – nový rezidenčný projekt developerskej spoločnosti LICITOR development


Foto: Viladomy Budatín – nový rezidenčný projekt developerskej spoločnosti LICITOR development
Galéria: 5 fotiek

Prinášať ľuďom priestor, kde môžu ďalej budovať svoje vzťahy, rodinu, či sami seba. Presne to je jeden z cieľov developerskej spoločnosti LICITOR development, ktorý pre ľudí realizujú už viac ako 17 rokov. V žilinskej prímestskej časti Budatín, vyrastie za týmto účelom nový rezidenčný projekt, ktorý bude predstavovať sedem radových domov, v rámci ktorých bude vytvorených sedemnásť bytových jednotiek. 

Projekt, ktorého pôdorys pripomína tvar písmena „U“, ponúkne možnosť bývania v 2i, 3i či v 4i bytoch, v tichom nerušenom prostredí na brehu rieky Váh. Zároveň bude vzdialený len pár minút pešej chôdze od centra mesta Žilina.

„Spájame všetky skúsenosti, ktoré sa nám počas 17 rokov venovaných výstavbe developerských projektov podarilo nazbierať a vkladáme ich do nových projektov. Jedným z nich je aj projekt Viladomy Budatín, vďaka ktorému prinesieme originálne bývanie v radových vilách na okraji Váhu, kde bude opäť viditeľný náš nezameniteľný rukopis,“ uvádza Patrik Kurimský, výkonný riaditeľ spoločnosti LICITOR development.

Galéria: 5 fotiek

Vďaka spomínanému pôdorysu sa medzi jednotlivými radovými vilami vytvorí vnútroblok, ktorý poskytne obyvateľom priestor pre spoločné trávenie večerov, grilovačiek, či vytváranie spoločnej komunity ľudí, ktorí tomuto miestu prinesú život. 

Viac informácií o projekte si môžete prečítať na viladomybudatin.sk.

Projekt Viladomy Budatín určite zaujme svojim architektonickým prevedením, v ktorom sa za pomoci našich architektov spojila sila prírodných materiálov a vytvorili tak unikát, perfektne zapadajúci do okolitého zeleného prostredia. Celý prírodný dojem dotvára aj prítomnosť rieky Váh, ktorá je nepísanou dominantou tejto lokality.


„Rovnako nám záleží aj na tom, aby bol celý projekt zrealizovaný udržateľne, s čo najmenším dopadom na životné prostredie. Preto využívame recyklovateľné prírodné materiály a inovatívne technológie. Zároveň tým budúcim obyvateľom zabezpečíme kvalitnejšie a zdravšie bývanie,“ dodáva Patrik Kurimský.

Galéria: 5 fotiek

Bývať v centre diania a mať v okolí miesta, kam môžeme vybehnúť vždy, keď sa nám naskytne chvíľka voľného času, je na nezaplatenie. Okolie projektu Viladomy Budatín týmto miestami priam prekvitá. Ak ste zarytým športovcom a každú chvíľku svojho voľného času venujete športovým aktivitám, ste tu správne.

V okolí projektu je totiž priame napojenie na cyklotrasu, ktorá vedie až do neďalekej Terchovej. Zároveň je pre turisticky zdatných možné prejsť si napríklad celý hrebeň vrchu Dubeň, kde čaká odmena v podobe Vyhliadkovej veže s panoramatickým výhľadom na celú Žilinu. 

Ďalším miestom, ktoré stojí za zmienku, je rozsiahly Budatínsky park, kam sa dostanete pešou chôdzou za pár minút. Tu je možností rovno viac. Zabehať si v hradnom parku? Ísť na prechádzku a načerpať novú energiu? Spraviť si piknik a stráviť čas v prírode? Alebo sa prejsť históriou Budatínskeho hradu, a zakončiť ju chutnou kávou v hradnej kaviarni? Každý má na výber a každý si nájde to svoje. 

Mať priestor, kde môžete vykonávať voľnočasové aktivity sú jedna stránka výhodnej lokality. Druhá stránka, tá viac praktická, Vám poskytne všetky potrebné inštitúcie na dosah. Hovoríme teda o kompletnej občianskej vybavenosti, ktorá v okolí Viladomov určite nechýba. Škola, škôlka, miestna pošta, mini supermarkety, reštaurácia, zástavka MHD či blízka dostupnosť centra. Všetko pokope a všetko dostupné.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR LICITOR