Na Hlinách bol odcudzený ďalší horský bicykel, zlodej unikal smerom do centra Žiliny


Foto: Na Hlinách bol odcudzený ďalší horský bicykel, zlodej unikal smerom do centra Žiliny Foto: Facebook/Erika Sullivan

Krádeže dvojkolesových vozidiel v Žiline pokračujú aj začiatkom jesene. Ďalší horský bicykel bol odcudzený neznámym páchateľom koncom minulého mesiaca zo sídliska Hliny. Informoval o tom okradnutý majiteľ v príspevku vo facebookovej skupine zameranej na pátranie po odcudzených bicykloch.

Ku krádeži modro-čierneho horského bicykla značky Scott Reflex FX-35 z roku 2007 došlo v piatok 30. septembra krátko pred 7:00 hod. ráno na Lenčovej ulici. Zlodej mal podľa informácií od majiteľa následne zamieriť po Bajzovej ulici smerom do centra mesta.

Odcudzený bicykel mal na tele biele detaily a nápisy. Na miestach, ktoré sú vystavené častým oderom, bol oblepený striebornou lepiacou páskou. Na pravej strane riadenia boli viditeľné škrabance spôsobené uchytením predného svetla. Odreté bolo aj sedadlo na spodnej strane.

„Predná pneumatika značne opotrebovaná, keď na ňom jazdíte, vyzerá to, že bicykel má osmičku. Na sedlovke je namontovaný držiak na zadné svetlo. Má namontované klasické pedále,“ zverejnil majiteľ bicykla jeho detailný popis.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o odcudzenom vozidle alebo zlodejovi, kontaktuje majiteľa na telefónnom čísle 0908 841 998.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu