Dopravný podnik mesta Žiliny hľadá nových vodičov, náborový príspevok zvyšuje na 3-tisíc eur


Foto: Dopravný podnik mesta Žiliny hľadá nových vodičov, náborový príspevok zvyšuje na 3-tisíc eur Foto: ilustračné

Dopravný podnik mesta Žiliny (DPMŽ) hľadá nových vodičov a vodičky na plný pracovný úväzok. Poskytovateľ služby mestskej verejnej dopravy v Žiline preto od 1. októbra pre všetkých nových záujemcov pripravil ako odmenu náborový príspevok v hodnote 3-tisíc eur.

Okrem uvedeného náborového príspevku ponúka DPMŽ aj mnoho ďalších výhod a benefitov, ako príplatky za prácu v noci, cez víkendy a sviatky, ako aj rôzne odmeny a prémie. Prax vo vedení vozidiel verejnej dopravy nie je nutná, jedinou podmienkou pre záujemcov je vodičské oprávnenie skupiny D.

Typ pracovného pomeru je na dobu určitú (12 mesiacov) s možnosťou predĺženia na dobu neurčitú. Pre poskytnutie náborového príspevku musí nový vodič zotrvať na pozícií najmenej 18 mesiacov, pričom do tejto doby sa započítava len skutočne odpracovaný čas.

Náborový príspevok je rovnako určený len pre zamestnancov, ktorí pred nástupom do pracovného pomeru nepracovali posledných 24 mesiacov v DPMŽ ako vodič dopravného prostriedku osôb, alebo ktorých predchádzajúci pracovný pomer v DPMŽ nebol ukončený pre porušenie pracovnej disciplíny.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu