Veľká SEŠN marketérov v Žiline: Naučte sa vytvoriť značku, pre ktorú chcú ľudia pracovať!


Foto: Veľká SEŠN marketérov v Žiline: Naučte sa vytvoriť značku, pre ktorú chcú ľudia pracovať! Foto: SEŠN marketérov

Začiatkom októbra sa v Žiline uskutoční podujatie pre všetkých marketérov, ktorí plánujú prilákať do svojej spoločnosti kvalitných zamestnancov. V dobe, kedy do popredia vystupujú firemné hodnoty a kultúra, je témou Veľkej SEŠN marketérov vytvorenie značky, pre ktorú budú chcieť pracovať tie najväčšie talenty.

„Až 75% uchádzačov o zamestnanie preveruje firemnú reputáciu a prostredie, v ktorom bude pracovať. Tu prichádza na rad employer branding a HR marketing, ktorý by mal vychádzať z autentického života vo firme. Naučte sa pretaviť firemnú DNA do marketingu a vybudujte značku, pre ktorú sa na trhu práce zamestnanci ,pobijú’,“ vyzývajú organizátorky akcie.

Zaujímavé rozhovory s úspešnými podnikateľmi a manažérmi sa odohrajú v stredu 5. októbra v priestoroch Novej synagógy. Program Veľkej SEŠN marketérov pozostáva z troch vstupov s dostatočným priestorom pre prednášky, diskusie aj otázky.


Ako prví vystúpia Katarína Ďurčová a Imrich Kováľ, ktorí budú hovoriť o zamestnaneckej značke a jej význame pre majiteľov firmy, zamestnancov a marketérov. Druhým bodom programu bude návod Miroslava Sendlaia, ako vytvoriť inzerát, ktorý do firmy pritiahne tých najlepších zamestnancov. Poslednú diskusiu povedú Ivana Havranová a Juraj Fehervari, ktorí vysvetlia, ako pracovať s ľuďmi a vybudovať zdravé jadro firmy.

Vstupenka na SEŠN stojí 29 eur a je možné ju zakúpiť online. V cene vstupného je okrem nových kontaktov, vedomostí a praktických skúseností aj nápoj na privítanie a studené občerstvenie počas celého večera. Podujatie začne o 17:30 hod. popoludní a jeho kapacita je obmedzená na 80 osôb.

Organizátorkami Veľkej SEŠN marketérov sú tri úspešné ženy - Iveta Hrabovská, ktorá stojí za myšlienkou luxusných džemov a omáčok Gentlejam plných šťavnatého ovocia a prémiového alkoholu, PR manažérka známej žilinskej firmy Be Lenka Martina Zvolenská a marketingová manažérka realitného centra B10 Zuzka Chudíková. Podujatie je zamerané na všetkých marketérov, CEO či HR-istov malých aj väčších firiem alebo všetkých, ktorých téma jednoducho zaujíma.

Miesto: Nová synagóga Žilina
Dátum: 05.10.2022 - 17:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR SEŠN marketérov