V mestskej časti Budatín z dôvodu napojenia a osadenia verejného osvetlenia čiastočne uzavrú niekoľko ulíc


Foto: V mestskej časti Budatín z dôvodu napojenia a osadenia verejného osvetlenia čiastočne uzavrú niekoľko ulíc Foto: Mesto Žilina

V termíne od pondelka 3. októbra do piatka 14. októbra dôjde v mestskej časti Budatín k viacerým dopravným obmedzeniam. Z dôvodu napojenia a osadenia verejného osvetlenia na železničnom moste cez Váh bude pre Ulicu K múzeu a Topoľovú ulicu v križovaní s Ulicou Na starej hradskej platiť čiastočná uzávierka.

O zmenách informuje mesto Žilina spolu so Združením pod Dubňom, ktoré realizuje projekt dostavby zriaďovacej stanice Žilina – Teplička a nadväzujúcej infraštruktúry pre Železnice Slovenskej republiky. Na zmeny v doprave bude motoristov a chodcov upozorňovať dočasné dopravné značenie, mesto preto žiada o jeho rešpektovanie.

Na Ulici Na starej hradskej bude zhotoviteľ viesť výkop v zeleni popri existujúcich domoch. Účelom je previesť kábel od rozvádzača RVO 081 v križovatke Ulice Do parku a Ulice Na starej hradskej až ku železničnému mostu ponad rieku Váh,“ uviedol hovorca mesta Vladimír Miškovčík, ktorý zároveň dopĺňa, že zhotoviteľ nebude obmedzovať dopravu na Ulici Na starej hradskej.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu