Známe hity, Beáta Dubasová a bláznivá zábava. Októbrová Oldies party v žilinskom Event House je tu!


Foto: Známe hity, Beáta Dubasová a bláznivá zábava. Októbrová Oldies party v žilinskom Event House je tu!

Jesenný oldieskový žúr v Event House je späť! Zober partiu kamošov, vyraz na dámsku jazdu alebo si daj stretávku so spolužiakmi zo strednej, ktorých si už pár rokov nevidel. Vytiahni zo skrine hlboko odložené retro skvosty a zaži noc nezabudnuteľných hitov, koncert Beáty Dubasovej a bláznivú zábavu už 15. októbra v Event House.  

70´s, 80´s a 90´s

Zábava bude v rukách obľúbeného DJ Majca. Ten si pre návštevníkov pripravil najväčšie tanečné hity 70., 80. a 90. rokov. ABBA, U2, Bon Jovi, Roxxete, Modern Talking, Bonny M, Michael Jackson, Madonna či Spicy Girls. V Event House ťa čaká noc plná najznámejších hitov a legiend. 

Vráť mi tie hviezdy, Účesy či Dievča z reklamy

Špeciálnym hosťom oldiesky je tentokrát Beáta Dubasová. Známa slovenská speváčka je neodmysliteľnou súčasťou slovenskej hudobnej scény od osemdesiatych rokoch. Beáta nám so svojimi hitmi ako Sme také, aké sme, Vráť mi tie hviezdy alebo Dievča z reklamy pripomenie hudobnú éru 80. a 90. rokov. Na svoje si však prídu nielen skalní fanúšikovia, ale aj mladšie ročníky, ktoré sa prostredníctvom jej piesní môžu zoznámiť s niekdajším tínedžerským idolom. 


Nablýskaná trvalá, farebné svetre alebo lesklé elasťáky

Kedy inokedy vytiahnuť zo skrine retro kúsky ako práve na Oldiesku v Event House? Mrkváče, šuštiaková bunda, lesklé elasťáky a biele ponožky alebo elegantné šaty ako vystihnuté z časopisu Burda. Všetky tieto retro klenoty sú nepovinné, ale vítané! Na Oldies party sa môžeš naozaj vyhrať a siahnuť po saku s vypchávkami, hrebeňom vo vrecku a všetko to doladiť perfektnou trvalou.

Ak ste celá partia a chcete si dopriať komfort, zvoliť môžete VIP vstupenky s rezervačkou stola vo VIP zóne s vlastným barom. Vstupenky zakúpite vo zvýhodnenej cene na www.ticketportal.sk alebo na mieste pred akciou.

O EVENT HOUSE

Event House Žilina je industriálny dizajnový priestor na eventy. Nachádza sa v priemyselnej časti Žiliny. Pred areálom je k dispozícii parkovisko.

Vnútorné haly sú nefajčiarske. Priestor je využívaný na firemné eventy, koncerty, plesy, párty, konferencie, kongresy, podujatia veľkokapacitného charakteru, veľtrhy a výstavy, ale i svadby. Event House tvoria 3 eventové haly, vonkajšia terasa, backstage.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Event House Žilina