Tínedžerka Saskia Káčerová je nezvestná už od predošlého týždňa, polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní


Foto: Tínedžerka Saskia Káčerová je nezvestná už od predošlého týždňa, polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Polícia požiadala v tomto týždni o pomoc pri pátraní vo viacerých prípadoch. Tentokrát sa na listinu nezvestných pridala, žiaľ, aj 16-ročná Saskia Káčerová. Bližšie informácie k hľadanej zverejnila polícia v príspevku na sociálnej sieti.

Neplnoletá tínedžerka pochádza z Horného Vadičova, okres Kysucké Nové Mesto. Naposledy komunikovala s príbuznými v sobotu 17. septembra, od tejto doby však nepodala o sebe žiadne informácie.

Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ uviedla polícia v príspevku.


Opis osoby:

  • postava -  vysoká 162 cm, štíhla postava, zelené oči, čierne vlasy po plecia,
  • zvláštne znamenia - tetovanie na pravom zápästí v tvare písmena F,
  • oblečenie - čierna mikina s kapucňou na prednej strane s obrázkom psa, čierne tepláky, biele tenisky, čierny ruksak značky Reebok.

Akékoľvek informácie k nezvestnému mužovi žiadame oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ,“ doplnila polícia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu