Montáž novej lávky na Vlčincoch obmedzí aj dopravu, pre Obchodnú ulicu bude dočasne platiť úplná uzávierka


Foto: Montáž novej lávky na Vlčincoch obmedzí aj dopravu, pre Obchodnú ulicu bude dočasne platiť úplná uzávierka Foto: Mesto Žilina

Obchodná ulica na sídlisku Vlčince v Žiline v úseku medzi križovatkou s Ulicou Boženy Slančíkovej Timravy a Ulicou Matice slovenskej bude plne uzavretá od piatka 23. septembra od 12.00 hod do 4.00 hod. v pondelok 26. septembra. Dôvodom uzávierky je montáž novej lávky pre peších a cyklistov.

Obchádzková trasa je vedená od križovatky Ulice svätých Cyrila a Metoda s Obchodnou ulicou, odkiaľ trasa smeruje po Obchodnej ulici k okružnej križovatke na Ulicu vysokoškolákov. Odtiaľ ide po Ulici vysokoškolákov smerom ku križovatke s Ulicou Matice slovenskej,“ uviedol hovorca mesta Vladimír Miškovčík.

Lávka by podľa mesta mala byť uložená na piliere pomocou autožeriavu v jednom kuse. Uzatvorenie cesty sa nedotkne výjazdu z bytových domov v blízkosti lávky, pričom ostatných motoristov bude na zmeny v doprave upozorňovať dopravné značenie, ktoré sú z hľadiska bezpečnosti povinní rešpektovať.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu