Polícia pátra po 59-ročnom Františkovi Peknom zo Žiliny, nezvestný je už takmer dva mesiace


Foto: Polícia pátra po 59-ročnom Františkovi Peknom zo Žiliny, nezvestný je už takmer dva mesiace Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po nezvestnom 59-ročnom mužovi menom František Pekný s trvalým bydliskom v Žiline. Muž je nezvestný od dňa 10. júla 2022, kedy naposledy komunikoval prostredníctvom mobilu, od tejto doby nepodal o sebe žiadne informácie.

Hľadaný muž je vysoký 160 cm, je silnejšej postavy, má modré oči a hnedé krátke vlasy s lysinou. Presný popis oblečenia, ktoré mal v deň zmiznutia na sebe sa nepodarilo zistiť. 

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová. 

Akékoľvek informácie k nezvestnému mužovi môžete oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu