V predajni autodielov na Hlinách vyčíňali zlodeji, za identifikáciu páchateľov z kamier ponúkajú odmenu


Foto: V predajni autodielov na Hlinách vyčíňali zlodeji, za identifikáciu páchateľov z kamier ponúkajú odmenu

V žilinskej predajni autodielov UNIX Auto s. r. o. na Hlinách bol odcudzený kamerový systém, ktorý tam majitelia namontovali ešte v roku 2019. Informáciu nám poskytol vedúci predajne s tým, že udalosť sa stala 23. augusta okolo polnoci.

Doposiaľ traja neznámi páchatelia si nevšimli, že ďalší kamerový systém sa nachádza na protiľahlej strane. „Všimli si červené svetlá nočného videnia kamery a následne došlo k jej násilnému vytrhnutiu, ako to vidíte na videu. Hodnota kamery je cca 250 eur. Páchateľ vyzerá ako každý druhý zlodej, ktorého vidím na videách z krádeží na vašich stránkach,“ uvádza vedúci predajne.

Udalosť bola nahlásená aj na príslušnom policajnom oddelení s priloženými kamerovými zábermi. „V predmetnom prípade sme prijali oznámenie, v súčasnosti vykonávame všetky potrebné úkony s cieľom riadneho objasnenia skutku a rozhodnutia v zmysle zákona. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho objasňovania,“ uvádza Kremeňová, hovorkyňa polície.

 „Asi sa zhodneme, že sa tu kradne tak, ako nikdy predtým. Zlodeji sú drzejší, smelší a asi to bude tým, že ruka zákona zlyháva. Ako obyvateľ tohto mesta sa necítim bezpečne, a to netrávim noci v uliciach,“ dodáva s tým, že ak by niekto spoznal páchateľov z kamier, dostane od firmy odmenu pre svoje auto.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu