V Žiline sa uskutoční významné tenisové podujatie - ITF ŽILINA JUNIOR OPEN 2015


Foto: V Žiline sa uskutoční významné tenisové podujatie - ITF ŽILINA JUNIOR OPEN 2015
Galéria: 5 fotiek

V dňoch od 9. 8. - 16. 8. 2015 sa na dvorcoch Tenisového Klubu Žilina uskutoční deviaty ročník medzinárodného juniorského turnaja s názvom ITF U 18 Žilina Junior Open 2015. Podujatie sa koná pod záštitou primátora mesta Žilina.
Tenisový turnaj ITF U18 ŽILINA JUNIOR OPEN patrí k najvýznamnejším medzinárodným podujatiam na Slovensku pod záštitou Mesta Žilina, Slovenského Tenisového zväzu a medzinárodnej tenisovej federácie ITF a ATP.
Turnaj je určený pre vekové kategórie juniorov a junioriek a každoročne sa ho zúčastňujú  mladí tenisti z celého sveta. Najväčšie zastúpenie v minulom roku mali naši tenisti, ďalej Českí hráči a zúčastnili sa aj hráči a hráčky z Poľska, Rumunska, Ruska, Nemecka, Ukrajiny, Bieloruska, Grécka, Litvy, Rakúska, Moldavska, Kazachstanu Estónska, Izraela, Maďarska, Bulharska, Chorvátska, Írska a USA. Do hlavnej časti chlapčenského a dievčenského pavúka tento rok nastupuje 48 tenistov a tenistiek, do kvalifikácie taktiež 48, spolu očakávame približne 180 účastníkov turnaja.

Medzi našimi mladými juniormi máme veľké talenty a srdečne pozývame fanúšikov tenisu a širokú verejnosť na návštevu tohto podujatia. Príďte si vychutnať súťažnú atmosféru a povzbudiť našich mladých hráčov na tomto významnom medzinárodnom podujatí.

Program turnaja:
9. - 11. 8. 2015 – Chlapci / dievčatá - dvojhra / kvalifikácia
11. 8. - 16. 8. 2015 – Chlapci / dievčatá – štvorhra / hlavný turnaj
11. 8. - 16. 8. 2015 – Chlapci / dievčatá – dievčatá / hlavný turnaj

Realizované s finančnou podporou Mesta Žilina.
Tešíme sa na vašu návštevu.

Popis fotografií

00 – Tenisový klub Žilina, Detský DC chlapci 3. miesto - hráči Blaško O., Illo J.,Ševčík M., Petráš J. , tréner Blaško A., na fotke Hrbatý D., Mečíř M., Cibulková D., Nagyová H., Zrubáková R.
01 – Alžbeta Houbová minuloročná finalistka MSR dorasteniek a členka prvoligového družstva žien postupujúceho do Extraligy
02 - Tenisový klub Žilina -  Ing.Vojčinák kapitán, Vojčináková, Houbová, Illová, Pucková, Jankovská, Garguláková hrajúca trénerka, Ing.Blaško tréner
03 - Organizačný výbor a finalisti dvojhry chlapcov a dievčat
04 - Veronika Blašková absolventka americkej Univerzity a takisto členka prvoligového družstva žien postupujúceho do Extraligy

Miesto: -
Dátum: 09.08.2015





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu