Nákupom unikátneho žltozeleného Šošon burgera môžete aj vy podporiť Detské krízové centrum v Zádubní


Foto: Nákupom unikátneho žltozeleného Šošon burgera môžete aj vy podporiť Detské krízové centrum v Zádubní Foto: Street foodie Žilina

Možnosť podporiť deti v krízovom centre ponúka žilinská reštaurácia Streetfoodie, ktorá pre dobrú vec spojila svoje sily s mestským futbalovým klubom MŠK Žilina. V ich spolupráci tak vznikol jedinečný Šošon burger, ktorého chuť môžete odhaliť v priestoroch len pár minút od Štadióna MŠK Žilina.

Burger bol zaradený do ponuky v piatok 19. augusta, keď návštevníkov počas popoludnia obslúžila samotná žltozelená obsluha, konkrétne hráčska štvorica Ľubo Belko, Matúš Rusnák, Benson Anang a Adam Kopas. „Ako prvý vyskúšal Šošon burger Matúš Rusnák, ktorý ho mal v Streetfoodie (na Hviezdoslavovej ulici 10 - bývalý Migréna pub) zjedený za pár minút,“ uviedol MŠK Žilina.

Myšlienka vytvorenia špeciálnej pochúťky vznikla s dobrým zámerom. Z každého Šošon burgera totiž poputujú 2 eurá pre Detské krízové centrum Náruč v Zádubní. „Držitelia permanentiek majú stálu zľavu 5% na celú objednávku, s permanentkou alebo vstupenkou v deň domáceho zápasu dokonca zľava 10%,“ pripomenul MŠK Žilina.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu