Záhadu srdcovej kráľovnej môžu rozlúsknuť spolu so Sherlockom Holmesom návštevníci Budatínskeho hradu


Foto: Záhadu srdcovej kráľovnej môžu rozlúsknuť spolu so Sherlockom Holmesom návštevníci Budatínskeho hradu

Tajomnú atmosféru môžu zažiť návštevníci Budatínskeho hradu počas večerných hodín v sobotu 10. septembra. Považské múzeum a divadelno-hravé zoskupenie RAZCA si pripravilo prehliadky, ktorými vás prevedie známy majster dedukcie Sherlock Holmes.

Séria detektívnych prípadov sa pre veľkú obľubu vracia do Budatína už po štvrtýkrát. Pomôcť rozlúštiť záhadu a odhaliť tak páchateľa môžete na prehliadkach, ktoré budú prebiehať v hodinových intervaloch o 18.00, 19.00 a 20.00 hod. Súčasťou pútavého programu budú aj súťaže o zaujímavé ceny, ktoré potešia každého lovca tajomstiev.

Do Budatína detektíva Holmesa pozvala grófka Šarlota, ktorá rieši delikátny problém. Jej samotnej a dokonca aj jej priateľom sa niekto vyhráža smrťou. Jeden grófkin známy už skončil s prestrelenou hlavou a tajuplnou kartou na stole, a tak Šarlota neberie vyhrážku na ľahkú váhu,“ približuje autorka scenára Katarína Maršalová.

Vstup na prehliadku je z kapacitných dôvod potrebné vopred rezervovať na tel. čísle 0907 108 659. Viac informácií o podujatí nájdete na oficiálnom webe Považského múzea.

Vstupné:

  • základné - 8 eur
  • zľavnené - 4 eurá

Miesto: Budatínsky hrad
Dátum: 10.09.2022 - 18:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu