Na post primátora Žiliny kandiduje aj Pavol Slota, syn Jána Slotu a predseda strany Domov - NS


Foto: Na post primátora Žiliny kandiduje aj Pavol Slota, syn Jána Slotu a predseda strany Domov - NS Foto: Facebook/Pavol Slota - DOMOV - Národná strana

Žilina pozná ďalšieho kandidáta na post primátora mesta. Je ním Pavol Slota, syn bývalého predsedu Slovenskej národnej strany, poslanca Národnej rady Slovenskej republiky a dlhoročného žilinského primátora Jána Slotu.

Mladší Slota svoju kandidatúru oficiálne oznámi na tlačovej konferencii, ktorá sa uskutoční v stredu 24. augusta o 10:00 hod. v areáli žilinského hotela Holiday Inn na Športovej ulici.

Najnovší kandidát na post primátora krajského mesta je zároveň predsedom novovzniknutej politickej strany Domov - Národná strana, ktorá sa považuje za nekompromisnú vlasteneckú silu. Jej heslom je výrok „Dokiaľ budú naše srdcia biť, dotiaľ bude slovenský národ žiť.“

V médiách a na sociálnych sieťach verejne vystupuje proti niektorým rozhodnutiam ukrajinskej vlády, podporuje tiež petičnú akciu Referendum 2022, ktorej cieľom je spustenie predčasných parlamentných volieb. Objavil sa aj na spoločnom videu s Róbertom Ficom.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu