Pri Terchovej sa pokazilo auto, v dôsledku čoho sa začali tvoriť kolóny. Na pomoc prišli žilinskí policajti


Foto: Pri Terchovej sa pokazilo auto, v dôsledku čoho sa začali tvoriť kolóny. Na pomoc prišli žilinskí policajti Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Žilinskí policajti opäť ukázali, že v ťažkých a stresových životných situáciach vedia byť nápomocní. V piatok 5. augusta pomohli staršiemu manželskému páru, ktorému sa na kultúrnom podujatí v Terchovej  pokazilo motorové vozidlo.

Následkom toho sa začali tvoriť zápchy na frekventovanom úseku cestnej dopravy. Keďže žiaden z vodičov stojacich v kolóne manželskému páru nepomohol, zakročili žilinskí policajti. 

„Kolegovia neváhali ani chvíľu a pomohli manželskému páru zvládnuť stresovú situáciu, v ktorej sa ocitli. Vďaka svojmu profesionálnemu, rýchlemu a ľudskému prístupu sa im dostalo pochvaly a poďakovania od celej rodiny manželského páru,“ píše Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline na sociálnej sieti. 

Polícia v príspevku zároveň zdôrazňuje, že aj toto je dôležitou súčasťou ich práce. Nie len vyberanie pokút, ako si mnohí ľudia myslia. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu